“Geldikleri gibi giderler”

Türkiye Gençlik Birliği Çerkezköy Üyeleri basın toplantısı düzenleyerek Emperyalizm’e tepki gösterdi. Dün saat 16.00’da gerçekleşen basın toplantısında konuşan TGB Çerkezköy Lise Yön

Çerkezköy 24.01.2013 20:56:00 0
“Geldikleri gibi giderler”
“TEHDİT UNSURU OLARAK KULLANACAKLAR”
Bu kişilerin bağımsızlığını uzun zamandır yitirmiş olan Türkiye Cumhuriyetini kullanmak istediklerini belirten Öktem “Türkiye halkı ve Türk gençliği buna karşıdır. Bu amaçları gerçekleştirmek için Türkiye’nin belli bölgelerine patriot füzelerini yerleştirmek istiyorlar. Bu füzelerin direkt olarak Suriye ve İran’ı bölmek, parçalamak ve yönetmek için tehdit unsuru olarak kullanacaktır. Bunun için İskenderun’da iki günlük vatan nöbetine başladık. Bu vatan nöbetini öncelikle bizim vatanımızı emperyalizm’in boyunduruğu altından çıkartmak ve diğer mazlum haklarını emperyalizm’in boyunduruğu altında girmesini engellemek için yaptık“ diye konuştu.
 

“TÜRK ASKERİNİN İNTİKAMINI ALDIK”

Amerikan askerlerinin Süleymaniye’de Türk askerlerinin başına çuval geçirmesinin karşılığını Bodrum’dan sonra ikinci kez İskenderun’da verdiklerini belirten Öktem “Biz Türk gençleri olarak her devletin bağımsızlığından yanayız. Amerikan ve NATO askerlerinin ülkemizde serbestçe dolaşmalarına asla izin vermeyeceğiz. Mustafa Kemal’in askerleri amerikan ve NATO askerlerinin karşısında her zaman duracaktır. Emperyalizm bizim şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış topraklarda NATO askerlerinin postalarının basmasına asal izin vermeyeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün İngilizlerin ülkemizi işgale geldiği gün dediği gibi  “Geldikleri gibi giderler” sözünü biz TGB olarak tekrarlıyoruz” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10