Atatürk İlköğretim Okuluspor tutulmuyor

Bölgesel Amatör Erkekler Voleybol Liginde M grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Kulübü Edirne Keşan Karmen Mobilyaspor’a konuk oldu. Keşan Belediye Atatürk Kapalı Sp

27.01.2013 18:31:00 0
Atatürk İlköğretim Okuluspor tutulmuyor

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Erkekler Voleybol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Atatürk İlköğretim Okuluspor yoluna kayıpsız devam ediyor.

 

OYUNA HZLI BAŞLADI

Keşan Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat 14:00 de başlayan maça temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı maça hızlı bir giriş yaptı  Maçın ilk setine Keşan Karmen Mobilyaspor Erkek  Voleybol Takımının  servis vuruşu ile başlandı. Oyuna hızlı başlayan ve rakibine göre oyun hakimiyetinin kendi elinde tutan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takım maç başında rakibinin  yaptığı manşet hatasından sonra güzel bir seri yakaladı  Atatürk İlköğretim Okuluspor takımı kaptanı Esat’ın etkili servisleri karşısın da Keşan Karmen Mobilyaspor Erkek Voleybol Takım  topu sahasından çıkarmakta zorlanarak  ilk teknik molaya temsilcimiz  Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı 8-6 önde girdi.
 

SET SAYISI UZADI

Teknik moladan sonra oyuna hızlı başlayan taraf Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı oldu. Yakaladığı seriyi teknik moladan sonra devam ettiren Atatürk ilköğretim Okuluspor Takımı aradaki sayı farkını 6 sayıya kadar çıkardı. Teknik moladan sonra toparlanamayan Ev sahibi takım açılan sayı farkını aza indirmek için çaba sarf etse de Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ikinci teknik molaya da 16-10 önde tamamladı. Teknik molanın ardından biraz daha toparlanmış halde sahaya çıkan Keşan Karmen Mobilyaspor Takımı iyi bir seri yakalayarak durumu eşitleyip öne geçmeye başardı. Setin 20’li sayılarına her iki takımda berabere girdi eşitliğin bozulmadığı için set sayısı maçta Temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı bir sayı daha alarak ilk seti 26-24 önde tamamlamasını bildi.
 

OYUNU DÜNDÜREMEDİ

İlk seti 1-0 alan konuk takım Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takım ikinci sette rahat bir oyunla başladı. İkinci sette hücuma yönelik çıkan Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı güzel bir seri yakalayarak rakibi karşında 5 sayılık bir farkla öne geçti. Set başından oyun hâkimiyetini kaybeden Keşan Karmen Mobilyaspor Takımı oyuna dönmekte zorlandı. Yakaladığı güzel seriye devam eden Temsilcimiz ilk teknik molaya 8-5 önde girdi.
 

BASKIYI ATLATTI

Teknik moladan sonra toparlanan Keşan Karmen Mobilyaspor Erkek Voleybol Takımı hatalarını telafi ederek oyuna yeniden döndü. Kısa sürerliğine bir seri yakalayan Ev sahibi takım durumu eşitlemeye çalıştı. Rakibinin baskısını çabuk atlatan Konuk ekip Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı Yeniden baskı kurarak oyunun hâkimiyetini aldı. İkinci teknik molanın son sayılarına doğru file altı sayılarıyla aradaki sayı farkını açan Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı teknik molaya 16–10 önde girmesini bildi. Güzel bir oyun sergileyen Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkek Voleybol takımı sert smaçları ile göz doldurdu. Genellikle file üstünden bulduğu sayılarla rakibi karşısında güzel seriye devam etti. Üst üste sayılar bularak farkı artıran Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Voleybol Takımı bu seti de 25-16’lık üstünlükle alarak setlerde durumu 2-0 yaptı.
 

RAHAT BİR OYUN SERGİLEDİ

Durumun 2-0 olduğu maçta her iki seti alan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takım son sette yedek ağırlıklı oyuncularla çıktı. Üçünü sette hızlı başlayan Konuk ekip ilk iki sette yakaladığı güzel seriye üçüncü sette de devam ederek rakibine sayı şansı tanımadı. Üçüncü setin başından oyun hakimiyetini kaybeden Keşan Karmen Mobilyaspor Takımı ilk teknik molaya 8–2 geriden girdi
 

DÖRDÜNCÜ MAÇINDA DA GALİBİYET İLE AYRILDI

Teknik moladan sonra Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkek Voleybol takımı izleyenlere güzel bir smaç keyfi tattırdı. Güzel bir seri yakalayan Temsilcimiz aradaki sayı farkını yeniden açtı. Oyun disiplininden yeninden uzaklaşan Edirne Keşan Karmen Mobilyaspor Erkek Voleybol Takımı oyuna dönmekte zorlandı. Ev sahibi Takımın hatalarını iyi değerlendiren Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ikinci teknik molaya 16-9 önde tamamlamayı bildi. Maçın son saylarına doğru atakları iyice hızlandıran Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı Ekmel ve Emre’nin smaçlarıyla aradaki sayı farkını açarak 20’li sayılara önde girdi. Oyun içerisine dönmekte zorlanan Edirne Keşan Karmen Mobilyaspor Erkek Voleybol Takımı kısada olsa güzel bir seri yakalayarak rakibiyle ardaki sayı farkını 7 sayıya kadar indirdi. Rakibin atakları karşısında iyi bir savunma örneği sergileyen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı üçüncü seti de 25–16 aldı. Üç seti de alıp durumu 3-0 yapan Çerkezköy  Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı çıktığı 4 maçı da kazanarak liderliğini devam ettirdi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10