Ertem’e teşekkür ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulunan Mevlana İlkokulu/Ortaokulu yönetimi, okullarında yapılmakta olan konferans salonu için Başkandan destek istedi. Konferans salonunun koltukların

Çerkezköy 29.01.2013 19:14:00 0
Ertem’e teşekkür ziyareti

 Çerkezköy Haber - Mevlana İlkokulu/Ortaokulu yönetimi dün saat 14.00’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

KÜTÜPHANE TÜM ÇERKEZKÖY’E HİZMET VERECEK

Mevlana İlkokulu/Ortaokulu’na verdiği maddi manevi desteklerden dolayı Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür eden Okul Müdürü Mehmet Erçin, okul yönetimi olarak okulda yapılan projeler hakkında da Başkan Ertem’e bilgi verdi. Okulda sosyal, kültürel ve sportif alanların geliştirildiğini söyleyen Mehmet Erçin, “Okulumuz bünyesinde bir kütüphane oluşturduk. Şuan için bin 500 kitabın bulunduğu kütüphane tüm Çerkezköy halkının hizmetinde olacaktır” dedi.
 

500 METREKARELİK BİR SPOR ALANI YAPILIYOR

Okulun alt katında 500 metrekarelik bir alan olduğunu belirten Erçin, “Bazı düzenlemeler yaparak, içinde basketbol, voleybol, hentbol, badminton, masa tenisi ve geleneksel oyun alanlarının olduğu bir alan yapıyoruz” diye konuştu. 
 

KOLTUKLARI BELEDİYEDEN İSTEDİ

Son olarak 210 metrekarelik alanın yeniden düzenlenerek modern bir konferans salonu yapmaya gayret ettiklerini ifade eden Erçin, “Konferans salonumuzun koltuk ihtiyacını gidermekte sıkıntılar yaşadık. Bu konuda da daha önce olduğu gibi sizin desteklerinizi bekliyoruz” dedi ve yapılan çalışmalarla ilgili görsellerin bulunduğu dosyayı incelemesi için Başkan Ertem’e verdi.
 

ENGELLİLER DE DÜŞÜNÜLMELİ

Okulun Konferans Salonu’nun zemininin basamak basamak yükseldiğini söyleyen Başkan Ertem, salon zemininin engellilerin ulaşımına uygun olmadığına dikkat çekerek, “Basamaklar engelli vatandaşların da rahatça ulaşımını sağlayabileceği şekilde yeniden düzenlenmeli. Dümdüz bir rampa yol yapılmalı. Bu konuda engelli vatandaşların unutulmaması gerekir” dedi.
 

SPOR KOMPLEKSİ YAPILACAK

Konferans Salonu’na 150 koltuk alınması için Belediye Satın Alma Sorumlusu Fehim Barık’a talimat veren Ertem, koltukların da bordo renkli olabileceğini söyledi. Ertem ayrıca, Mevlana İlkokulu/Ortaokulu yanındaki boş alana en kısa zamanda bir spor kompleksi yapılacağını da sözlerine ekledi. Mevlana İlkokulu/Ortaokulu Müdür Yardımcıları Yakup Dönmez ve Ensari Bakanoğulları ile Okul Aile Birliği Başkanı Ercan Esen de ziyarette hazır bulundu.
 

Haber Merkezi      

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10