ÇTSO’da çoğunluk sağlanamadı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı çoğunluğun sağlanamayınca yapılamadı. Toplantı ile ilgili açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, baz

Çerkezköy 29.01.2013 19:15:00 0
ÇTSO’da çoğunluk sağlanamadı

 Çerkezköy Haber – Çerkezköy’de önceki gün saat 17.00’da yapılması planlanan Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı yeterli çoğunluğun sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi.

 

YETERLİ ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

17 meclis üyesinin hazır bulunduğu toplantıya Meclis Başkanı Gürkan Kesim’in yanı sıra Kadir Uz, Mesut İşlek, Şükrü Gündüz, Mehmet Çetin, Ayla Nalcı, Faruk Balkan, Halil İbrahim Mutluç, İsmail Tezcan ve İsmet Bilecen ise katılmadı. 2012 Yılı Aralık Ayı Gelir-Gider Bütçe İzleme Raporları, Banka Cetveli ve Mizanın görüşülmesi planlanan toplantının iptal edilmesinin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, konuyla ilgili açıklama yaptı.
 

“BİLİNÇLİ OLARAK KATILMIYORLAR”

Bazı meclis üyelerinin toplantıya bilinçli olarak katılmadıklarını iddia eden Tever, “Toplantıya katılmayan meclis üyelerinin amaçları belli. Katılmayan kişiler de belli. Gemiyi ilk terk edip kaçanlar odayı yönetmeye aday oluyorlar” şeklinde konuştu. Meclis Başkanı Gürkan Kesim’in de sorumsuzluk örneği sergilediğini öne süren Tever görevden kaçanların şimdi yetki istediğini ifade ederek “Üyelerimizin seçimlerde bu kişilere gerekli cevabı vereceğine olan inancım tamdır” dedi. Tever, tüm yaşananlara rağmen odayı arkadaşları ile birlikte seçime götüreceklerini ifade etti.
 

YILMAZ’I DA ELEŞTİRDİ

Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz’ı da eleştiren Tever, “Muhalif Grubun başı Rahmi Yılmaz, yetkisi olmadığı halde Meclis Başkanı’nı da hiçe sayarak, Meclis Hazirunu’nun altına ‘Yeter sayısı 17 kişi olduğu için toplantı yapılamamıştır. Bundan dolayı toplantıdan ayrıldım’ yazarak toplantıyı terk etti” şeklinde konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10