“Vatandaşımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz”

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı Merkeze bağlı Mahalle Muhtarlıkları ile Taksi duraklarını ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ‘Büyükşehir’ hakkÄ?

Tekirdağ 30.01.2013 20:40:00 0
“Vatandaşımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz”

 İSTEK VE SORUNLARI DİNLEDİLER

Ziyaretlere AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, Halkla İlişkilerden Sorumlu Birim Başkanı Nihal Köşdere, İl Yöneticileri, İlçe yöneticileri Abdurrahman Baydemir, Hamit Orhan ile kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve Mahalle Başkan ve yöneticileri katılırken, partililer Tekirdağ Merkeze bağlı 10 mahalle muhtarlığı ziyaret edilerek muhtarlara Büyükşehir statüsü ile ilgili bilgiler verdi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut da, muhtarları dinleyerek istek ve sorunlarını not aldı.
 

YOĞUN BİR TEMPOYA GİRDİK

Büyükşehir statüsünü anlatmak için partilerinin yoğun bir tempoya girdiğini söyleyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, “Vatandaşlarımıza Büyükşehirin nimetlerini anlatmak, Tekirdağ için nasıl bir öneme sahip olduğunu aktarmak gerekiyor. Parti teşkilatlarımızla birlikte biz vekiller de konu hakkında muhtarlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, vatandaşlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
 

YELPAZEYİ GENİŞLETTİK

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca da önceki ay 55 köyü ziyaret ederek köy muhtarları ve köy sakinlerine Büyükşehiri anlattıklarını anımsattı. Merkeze bağlı mahallelerde muhtarların hem sıkıntılarını dinlemek hem de onlara Büyükşehiri anlatmak için ziyaret düzenlediklerini belirten Tunca “Daha önce de İl Başkanlığımızda köy muhtarlarımıza bir bilgilendirme toplantısı yapmıştık. Yönetici arkadaşlarımızla beraber yelpazeyi genişleterek sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşlarını ziyaret programına alıp Büyükşehir statüsünü anlatacağız”  dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10