Yeni ürünler Kobilere tanıtıldı

Fijutsu L4L kampanyası dahilinde Kobiler için düzenlenen etkinlikte Lifebook ürün ailesi ile Server-Storage ürün ve çözümleri tanıtıldı. Çerkezköy’de hizmet veren Oscar Bilgisayar’ın ev sahipli?

Çerkezköy 30.01.2013 21:26:00 0
Yeni ürünler Kobilere tanıtıldı

 Çerkezköy Haber - İntel Fujitsu, “L4L etkinliği”ni Oscar Bilgisayar’ın ev sahipliğinde Çerkezköy’de yaptı.

 
SEMİNER DÜZENLENDİ
Golden Palas Hotel Toplantı Salonu’nda gerçekleşen seminere Oscar Bilgisayar Genel Müdürü Murat Seymen, Eke Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Eke, Fujutsu Türkiye Kanal Satış Direktörü Birol Özdemir, firma yetkilileri ve davetliler katıldı. Fujitsu’nun Japonya’nın birinci, dünyanın ise üçüncü büyük bilişim teknolojileri şirketi olduğunu belirten Fujitsu Türkiye Kanal Satış Direktörü Birol Özdemir “Fujitsu sunucu pazarında en hızlı büyüyen markadır. 34 bini aşkın patentin sahibi olmak üzere 100’den fazla ülkeye de hizmet vermektedir. 2011 Mart ayı itibariyle 75 bin çalışanı ile birlikte 55 milyar dolar ciroya sahip bir markadır” dedi.
 
“13 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANIYOR”
Fujitsu Technology Solutions’un Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan'daki tüm kilit pazarlarda faaliyet gösteren ve büyük, orta ve küçük ölçekli şirketlere ve ayrıca tüketicilere hizmet veren Avrupalı lider BT altyapı sağlayıcısı olduğunu belirten Özdemir “Dinamik Altyapılar Yaklaşımıyla şirket, istemcilerden veri merkezi çözümlerine, Yöneltilen hizmetlerde BT ürünleri, çözümleri ve hizmetleri portföyü sunmaktadır. Fujitsu Technology Solutions, 13.000'den fazla kişiye istihdam sağlamaktadır ve küresel Fujitsu Grup'un bir parçasıdır” dedi.
 
SUNUMLAR YAPILDI
Fujitsu Türkiye Kanal Satış Direktörü Birol Özdemir’in konuşmasının ardından Fujitsu Türkiye Sunucu Teknoloji Satış Yöneticisi Onur Işık “Primergy Sunucu ürün ailesi, yenilikler ve rekabet”,  Fujitsu Çözüm Mimarı Özden Sicim “Fujitsu Stogare Çözümleri”, İntel Türkiye Kanal Pazarlama Uzmanı Doğukan Baytekin “Ultrabook ve İntel Teknolojileri”, Fujitsu Türkiye İşlemci Teknoloji Satış Yöneticisi Gökhan Özveren “Fujitsu Client Ürün Ailesi”, Microsoft Türkiye yetkilisi Ercan Bozkurt “Windows 8 ile gelen yenilikler” ve Fujitsu Türkiye Veri Koruma Sistemleri Teknoloji Satış Yöneticisi Mustafa Özçakır “Fujitsu VTL ve Yedekleme Çözümleri” konularında sunum yaptı. Programın sonunda konuşmacılar, katılımcıların sorularını yanıtladı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10