Kaldırımlar yenileniyor

Çerkezköy’ün çeşitli noktalarında Beton Kaldırım yapım çalışmaları devam ederken, Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Kaymakamlık Lojmanı mevkiinde de mevcut

Çerkezköy 31.01.2013 19:45:00 0
Kaldırımlar yenileniyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin muhtelif noktalarında kaldırım yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.  

 

İHALESİ 7 AY ÖNCE YAPILMIŞTI

27 Haziran 2012 tarihinde yapılan ‘Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi Beton Kaldırım Yapılması İşi’ ihalesi kapsamında çalışmalara devam eden ekipler, şuanda Fatih Caddesi ile Makasçı Sokak arasındaki kaldırımları yeniliyor. Önceki gün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Butçular Sokak’taki kaldırım çalışmalarının tamamlandığını belirten Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Makasçı Sokak’taki kaldırımların da yenilendiğini ifade etti.
 

YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA BUGÜN BAŞLANILACAK

Bir ekibin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çorbacı ve Kosvalı Sokaklarda kaldırım yapım çalışmalarına devam ettiğini kaydeden yetkililer, bir diğer ekibin de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kuru Sokak ve Narin Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Fevzi Paşa Caddesi’nde asfaltlanan yolların her iki tarafına da beton kaldırım yapılacağını söyleyen yetkililer, Dr. Ahmet Açlar Sokak’ta (Kaymakamlık Lojmanları önünde) da yol yapım çalışmalarının yapılacağını kaydetti. Bahse konu bölgede elektrik hatlarının yeraltına alındığını ifade eden yetkililer, “Buradaki yol tamamen sökülecek ve demirli beton yol yapılacak” bilgisini verdi. Yol yapım çalışmalarına bugün başlanılması planlanıyor.
 

ÇALIŞMALARLA BİRLİKTE İHALE DE TAMAMLANMIŞ OLACAK

Yetkililer “Devam eden kaldırım yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Gazi Mustafa kemal Paşa Mahallesi Hatip Sokak, Şeker Sokak, Anfi Tiyatro etrafı, Malkoçoğlu Caddesi’nin Öztrak Caddesi ile Pınarça Deresi arasındaki yolların iki tarafındaki kaldırımlar da yapılacak. Tüm çalışmaların ardından ‘Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve Fevzipaşa Mahallesi Beton Kaldırım Yapılması İşi’ ihalesi tamamlanmış olacak” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10