“Cazibe merkezi haline geldi”

Türkiye’de 90 şubesi bulunan Tekzen, 91. mağazasını dün saat 11.00’da Kapaklı İsmet Paşa Mahallesi Levent Caddesi Hacı Talip Camii yanında açtı.

Kapaklı 1.02.2013 19:31:00 0
“Cazibe merkezi haline geldi”

Tekzen’in Kapaklı Şubesi’nin Açılış Töreni’ne Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat ve Adem Sekmen, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Selvili, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Hasan Acar, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Faruk Bal, Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Tekzen Pazarlama Direktörü Toygar Barut, Tekzen Yöneticilerinden Hasan Şener Bilge ve çok sayıda vatandaş katıldı.    

 

KAPAKLI’YA AÇILMASINDAN GURUR DUYUYORUZ

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Selvili, Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin ve Tekzen Pazarlama Direktörü Toygar Barut tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler mağazayı gezdi. Açılışta konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Tekzen dünya piyasasında kendini kanıtlamış bir markadır. Böyle başarılı yerli firmalarla gurur duyuyoruz” ifadesini kullandı.
 

NÜFUS DAHA DA ARTACAK

Kapaklı’nın cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Başkan Mandalı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde inşaatı devam eden 25 fabrikanın da tamamlanarak açılması ile birlikte 10 binin üzerinde istihdam sağlanacağını ve nüfusun daha da artacağını belirtti.
 

EN ÖNEMLİ PRENSİBİMİZ

Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin de Romanya ve Irak’ta da şubelerinin olduğunu, Gürcistan’a şube açmak için ise görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Kapaklı ile birlikte Trakya’da 5 mağazalarının bulunduğunu ifade eden Gigin, müşteriye yanlıca ihtiyacı olan ürünün satmanın en önemli prensiplerinden biri olduğunu ifade etti.  Tekzen, 15 kişilik bir ekiple bin metrekarelik alanda 5 bin 500 ürün çeşidi ile hizmet verecek.
 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10