Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı şampiyon 6-1

U-17 Ligi C Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ile Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı hafta sonunda ligin son hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi.Ra

5.02.2013 19:31:00 0
Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı şampiyon 6-1

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu’nun favori ekiplerinden Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı sezonun şampiyonluk ipini göğüsledi.

 

İKİ EKİPTE ATAK OYNADI

Cumartesi günü saat 16.00’da Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı etkili başladı. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk dakikalarda atak bir futbol ortaya koymasına rağmen istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. İlerleyen dakikalarda oyunda kontrolü sağlayan Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ataklarını sıklaştırdı. Ancak her iki takımında ilk on dakikada geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
 

ÇERKEZKÖY GOLÜ BULDU

Rakibi karşısında baskılı oyununu sürdüren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı aradığı golü Fatih ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Fatih şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nı 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında farkı ikiye çıkarma mücadelesi verirken Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ise beraberlik mücadelesi verdi. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk dakikalarda bulduğu golün avantajını iyi değerlendirdi. İlerleyen bölümlere Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile girildi.
 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarını devam ettiren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk devrenin sonlarına doğru ikinci golü bularak farkı ikiye çıkardı. Orta alandan hızlı çıkan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı atağında defansın arkasına iyi sarkan Yusuf’un şık vuruşu ağlarla buluşunca farkta ikiye çıktı. Gelen ikinci golle birlikte Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı moral buldu. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kalan bölümlerde rakibi karşısında fark mücadelesi verirken, Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ise aradaki skor farkını bire indirme mücadelesi verdi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı üst üste pozisyonlara girse de son vuruşlarda istediğini elde edemeyince farkı da açamadı. İlk devrenin son bölümlerine Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile girildi. (2-0) İlk devrenin kalan dakikalarından gol sesi çıkmayınca Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ilk devreyi rakibi karşısında 2-0 önde tamamladı.
 

FARK ÜÇE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci devresine 2-0 önde giren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ikinci devrenin ilk dakikalarında baskılı bir oyun sergilese de sonuca gidemedi. Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ilk devreye oranla ikinci devrede risk alarak mücadele verdi. İlk olarak aradaki skor farkını bire indirmeye çalışan Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı bir türlü oyun hakimiyetini eline alamadı. İkinci devrenin ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Dakikalar ilerledikçe karşılaşmada heyecan bir o oranda arttı. Oyunu istediği gibi yönlendiren, pozisyona girmekte zorlanmayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı üçüncü golü Fatih ile buldu.
 

FARK GİDEREK AÇILDI

Üçüncü golün ardından Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı oyun disiplininden koptu. Bunu iyi değerlendirmek isteyen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı baskısını sürdürdü. Üçüncü golün üzerinden kısa bir süre sonra Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı aradaki skor farkını dörde çıkardı. Organize gelişen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı atağında Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı savunması tehlikeyi uzaklaştıramadı. Son olarak topla Yusuf buluştu. Yusuf’un vuruşunda top filelere gidince Veliköyspor skoru 4-0’a getirdi.
 

KARTALSPOR ŞEREF SAYISINI BULDU

Farkı yakalayan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Bir diğer temsilcimiz Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı ise bulduğu organize golle farkı üçe indirdi. Ancak gol bulmaya devam eden temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ikinci devrenin sonlarına doğru farkı tekrar dörde çıkarmasını bildi. 70.dakikada sağ kanattan gelişen atakta topla iyi buluşan Fatih şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 5-1 yapan golü kaydetti.
 

ŞAMPİYON OLDU

Atakları ile Çerkezköy Kartalspor U-17 Futbol Takımı yarı alanını abluka altına alan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı altıncı golü ise karşılaşmanın 79.dakikasında buldu. Günün başarılı ismi Fatih kendisinin dördüncü takımın ise altıncı golünü kaydetti. Bu golün ardından Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı rakibi karşısında kontrollü bir oyun sergiledi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmadan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 6-1 üstünlükle ayrıldı. 80 dakikalık zorlu mücadelede rakibini adeta gole boğan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı puanını 25’e yükselterek C Grubu’nda şampiyon oldu.
 

GRUPLAR BELLİ OLDU

A, B ve C Grubu’nda oynanan karşılaşmaların ardından U 17 Ligi Play Off Grubuna A Grubu’ndan A Grubu’ndan Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı, Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı, B Grubu’ndan Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı ile Çorluspor U-17 Futbol Takımı, C Grubu’ndan ise Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ile Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı karşı karşıya gelecek.
 

BEŞ KARŞILAŞMAYA ÇIKACAK

Temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı gruptaki ilk karşılaşmasını Cuma günü saat 15.00’de Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı ile yapacak. Daha sonra Cumartesi günü saat 14.00’de Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı ile karşılaşacak olan temsilcimiz üçüncü karşılaşmasında ise aynı grupta mücadele ettiği Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı ile Pazar günü saat 14.00’de karşılaşacak. Bir günlük aranın ardından dördüncü hafta karşılaşmaları ise Salı günü oynanacak. Temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı saat 15.00’de Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya gelirken, son hafta ise Çorluspor U-17 Futbol Takımı ile galibiyet mücadelesi verecek. Oynanacak karşılaşmaların ardından grupta ilk iki sırayı alan ekipler Tekirdağ’ı il şampiyonasında temsil edecekler.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10