Dış Ticaret Kulübü kuruldu

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD ) üyelerinin ve bölgenin dış ticaret ve iç ticaretine katkı sağlamak amacıyla ÇESİAD Dış Ticaret Kulübü kurdu.

Çerkezköy 5.02.2013 19:35:00 0
Dış Ticaret Kulübü kuruldu

 YÜRÜTME KURULU BİR ARAYA GELDİ

Depol Polyester Sahibi Doğan Hasan, Yavuzlar Plastik temsilcisi Yılmaz Yavuz, Hema Endüstiri Dış Ticaret Müdürü Ahmet Çapanoğlu, Mussan İplik Dış Ticaret Sorumlusu Zafer Aydın ve Genel Sekreter Engin Parlak’tan oluşan Kulübün Yürütme kurulu ÇESİAD`da ilk defa bir araya geldi. Kulübün hedefinin öncelikle  ÇESİAD üyelerinden dış ticaret yapan veya yapma potansiyeli olan üyelerin tespit edilerek bir araya getirilmesi olduğu belirtilirken “ÇESİAD Dış Ticaret Kulübü 2 başlıkta üyelerine fayda sağlamaya çalışacak. Birincisi; Dış ticaret denince akla gelen veya yapılması gereken tüm yazılı anlaşma, sözleşme, teklif, doküman vb. konularda üyeleri yetiştirmek. İkincisi; TUSKON ve MARİFED`den gelen dış ticareti arttıracak imkan ve fırsatlardan istifade etmelerini sağlamak” açıklamalarında bulunuldu.  

 

FİRMALARI KULÜBE DAVET ETTİ

Gündemlerin yoğunluğundan şimdilik her hafta bir araya geleceklerini ama sistem kurulduktan sonra ayda 2 kere bir araya geleceklerini ifade eden Genel Sekreter Engin Parlak,  İmalat sektöründe bulunan firmaları, yeni pazar arayışında olan firmaları ve en önemlisi ithalat veya ihracat ile ilgili tüm konuda bilgi almak isteyen firmaları ÇESİAD Dış Ticaret Kulübüne davet etti. “Dış ticaret yapmak kolay ama doğru ticaret yapabilecek muhatabı bulmak zor” diyen Parlak, bu zorluğu TUSKON`un 140 ülkedeki partner ve temsilcilikleri ile aşacaklarını söyledi.

 

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10