Ordululardan davet ziyareti

Çerkezköy ve Kapaklı’daki Ordu derneklerini ziyaret eden İstanbul Ordulular Dernekler Platformu Başkanı Şenel Yediyıldız ve yönetimi bu kez de AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Çerkezköy 5.02.2013 19:36:00 0
Ordululardan davet ziyareti

 AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİLER

Ziyarete; İstanbul Ordulular Dernekler Platformu Başkanı Şenel Yediyıldız’ın yanı sıra,  genel sekreter Yavuz Atiç, Mesudiye Dernekler Federasyonu Başkanı Zekeriya Erdin, Çekmeköy Ordulular Dernek Başkanı Turgay Çetin, Esenyurt Ordulular Dernek Başkanı Mustafa Gevrek, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi ve Kapaklı Ordulular Şölen Ağası İbrahim Eren, işadamları Şakir Çoban ve Süleymen Aslan katıldı. Ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilattan Sorumlu Milletvekili Ekrem Erdem’den başlayan  dernek temsilcileri, daha sonra Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, İçişleri Eski Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin ve Adıyaman Eski Milletvekili Mahmut Göksuy’u makamlarında ziyaret etti.

 

 DAVETİYE VERDİLER

Dernek temsilcileri, 16 Mart’ta İstanbul Bağcılar’da 5.si yapılacak olan Ordulular Sevgi Şölenine milletvekillerini ve bürokratları davet etti.

 

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10