Sitespor uzatmalarda üç puanı kaptı 3-2

Tekirdağ Süper Amatör Lig 8.hafta erteleme karşılaşmasında temsilcimiz Sitespor Mustafa Uğraş Stadyumunda Çorluspor ile karşı karşıya geldi. İlk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle sona eren kar

6.02.2013 21:43:00 0
Sitespor uzatmalarda üç puanı kaptı 3-2

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekibin mücadelesinde gülen taraf Sitespor oldu.

 

SİTESPOR ETKİLİ OLDU

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan mücadelesi ile çıktı. Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz Sitespor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Konuk ekip Çorluspor ise Sitespor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla cevap vermeye çalıştı.
 

ÇORLUSPOR ÖNE GEÇTİ

Sitespor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olan konuk ekip Çorluspor karşılaşmanın 10.dakikasında öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Erdoğan düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çorluspor’u karşılaşmada öne geçti. Gelen şok golle birlikte mağlup duruma düşen Sitespor oyuna tekrar hakim olarak beraberlik için yüklenmeye çalıştı. 
 

SİTESPOR GOLÜ BULDU

Ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Sitespor karşılaşmanın 18.dakikasında ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyonda karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ferdi düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda giderek arttı. Kanatlardan etkili olmaya çalışan Sitespor bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.
 

DİREKLER GOLE İZİN VERMEDİ

Karşılaşmanın ikinci devresi karşılıklı ataklarla başladı. Sitespor kalesine etkili hücumlarla gelen konuk ekip Çorluspor sağlı sollu ataklarla gol aradı. Çorluspor’un ikinci devrenin başlarında iki topu direkten döndü. İlk on dakikada gelişen Çorluspor ataklarını savuşturan temsilcimiz Sitespor ilerleyen dakikalarda oyunda hakimiyeti eline aldı. Karşılaşmanın 70.dakikasında Sitespor’da Gürkan’ın sol kanattan kullandığı serbest vuruş üst direkten döndü. Topu iyi takip eden Fevzi düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.
 

ERDOĞAN SKORU EŞİTLEDİ

Gelen golle birlikte öne geçen Sitespor kalan dakikalarda farkı açmayı hedefledi. Ancak oyundan kopmayan konuk ekip Çorluspor ise orta alanda topa daha çok sahip oldu. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Çorluspor beraberlik golünü buldu. 80.dakikada sağ kanattan gelişen Çorluspor atağında yapılan ortayı iyi takip eden ilk golün sahibi Erdoğan topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı.
 

İKİ EKİPTE ON KİŞİ KALDI

Heyecanın bir an olsun eksilmediği karşılaşmanın son on dakikası büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takımda galibiyet golü için büyük bir mücadele örneği ortaya koydu. 2-2’lik skorun ardından zeminin kötülüğü ve her iki takım için verilen kararlar futbolcuları aşırı derecede gerdi. İki takım oyuncularının tartışması sonucu karşılaşmanın hakemi iki oyuncuya  kırmızı kartla cezalandırdı.
 

GALİBİYET UZATMALARDA GELDİ

Karşılaşmanın hakemi oynanmamış olarak beş dakika uzatma verdi. Uzatma dakikalarında rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor galibiyet golünü uzatmaların dördüncü dakikasının sonlarında buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde yaşanan karambolde topla buluşan Gürkan şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-2 yaptı. Gelen üçüncü golün ardından Sitespor oyuncuları büyük sevinç yaşadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Sitespor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

“GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirten Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Karşılaşmaya üç puan parolası ile çıktık. Alt sıralardan kurtulma adına önemli bir karşılaşmaya çıktık. Rakibimiz karşısında mağlup duruma düşmemize rağmen beraberlik golünü çabuk bulduk. İkinci devre ise ataklarımızın karşılığını alarak galibiyet golünü bulmasını bildik. Rakibimiz ise oyun disiplininden kopmayarak beraberlik sayısını bulmasını bildi. Uzatma dakikalarında ise sahneye çıkan Gürkan arkadaşımız golü bularak bize üç puanı getirdi. Zor şartlarda mücadele eden iki takım oyuncularını kutluyorum. Bu galibiyet ile puanımızı 7 yaparak ikinci devre için umutlu olduk.Ligin ikinci devresinde bütün karşılaşmalarımıza galibiyet parolası ile çıkıp ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10