İŞGED Hazır Giyim Komitesi’ni konuk etti

İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Hazır Giyim Komitesi Yürütme Kurulu, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği’nin (ÇESİAD) Tekstil Komitesine misafir oldu.

Çerkezköy 7.02.2013 20:34:00 0
İŞGED Hazır Giyim Komitesi’ni konuk etti

 TEKSTİL SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyarete İŞGED Komiteler Koordinatörü Cengiz Keskin, Hazır Giyim Komite Başkanı İsmail Sevinç ve beraberindeki heyeti ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Sözüer, ÇESİAD Tekstil Komitesi Başkanı Arif Yaman, ÇESİAD Üyeleri Faruk Öztürk, Ömer Taykesen, Necip Melikoğlu ve Genel Sekreter Engin Parlak karşıladı. Mussan İplik A.Ş’de yapılan kahvaltıdan sonra karşılıklı tanışma ve Tekstil sektörünün sorunları müzakere edildi. 
 

PERSONEL SORUNU ÖNE ÇIKTI

Görüşmelerde öne çıkan en önemli sorun Personel ihtiyacı oldu. Ara eleman sıkıntısının çok olduğunu söyleyen BROSS Çorap Müdürü Necip Melikoğlu, “Hem personel bulamıyoruz hem de ücreti az fazla olan yere işçiler sorgusuz sualsiz işi bırakıp gidiyor. Bu da işlerimizi aksatıyor” dedi.
 

ORTAK ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

 İŞGED Hazır Giyim Komitesi adına söz alan Başkan İsmail Sevinç, İŞGED`in üye sayısının 400`e yakın olduğunu ve Tekstil sektöründe 100 civarı üyelerinin bulunduğunu ifade ederek ortak çalışmaya hazır olduklarını söyledi. ÇESİAD Tekstil Komitesi Başkanı Arif Yaman da “Komitemizi yeni kurduk ve çalışmalarımıza yeni başladık. İlk misafirimiz siz oldunuz. Hedefimiz öncelikli olarak TUSKON ve MARİFED`in Marmara bölgesindeki derneklerinde bulunan Tekstil Sektör komiteleri ile burada veya oralarda bir araya gelmektir. Bu manada gelişinizden dolayı çok memnun olduk” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10