Engelliyi sevindirdiler

Ak Parti Çorlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Çorlu’da ihtiyaç sahibi 5 vatandaşa tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

Çorlu 8.02.2013 19:35:00 0
Engelliyi sevindirdiler

 TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

Tekerlekli sandalyelerin teslimi önceki gün törenle yapıldı.  Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal salonunun girişinde yapılan törene Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, Tekirdağ il başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanı Cüneyt Yüksel, Çorlu ilçe Başkanlığı Sosyal İşler Birim Başkanı Selim Hasçelik, Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Serkan Erçili, Önerler Köy  Başkanı Mehmet Akan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların aileleri katıldı.
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE BULUŞTURUYORUZ

Bu çalışmanın asıl sahibinin AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi olduğunu söyleyen Tekirdağ il başkanlığı sosyal işler birim başkanı Cüneyt Yüksel, “ İhtiyaç sahibi vatandaşlar için bir dizi çalışma başlattı, iş adamları ile temasa geçerek bu çalışma yapıldı, bu verdiğimiz tekerlekli sandalyeler Marka Kongre isimli iş adamı gurubundan geldi.  Ankara’dan gönderdiler. Bizim hedefimiz 110 civarında tekerlekli sandalye dağıtmak” dedi. Yüksel, görevlerinin hayırsever iş adamları ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmak olduğunu söyledi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10