İşyerine giren hırsızlar bilgisayarları çaldı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak üzerinde bulunan Simpaş Sigorta isimli işyerinde hırsızlık olayı meydana geldi.

Çerkezköy 8.02.2013 19:37:00 0
İşyerine giren hırsızlar bilgisayarları çaldı

 BİLGİSAYAR ÇALDILAR

İddiaya göre Aksoy İş Merkezi 2. katta bulunan, 9 ay önce açılışı yapılan Simpaş Sigorta isimli işyerinin çelik kapısını kırarak içeri giren hırsız ya da hırsızlar, firma bilgilerinin yer aldığı 2 adet bilgisayar kasası, 2 adet bilgisayar monitörü ve 1 adet dizüstü bilgisayarı çalarak kayıplara karıştı.  

 

2. İŞYERİNE GİRİLDİ

Aynı gece iş merkezinin üst katında bulunan başka bir büroya daha giren hırsız ya da hırsızların, işyerindeki hiçbir eşyaya dokunulmaması akıllarda çeşitli soru işaretleri bıraktı. Simpaş Sigorta’ya giren hırsız ya da hırsızların plazma televizyona dokunmamış olması da dikkat çekti.  

 

POLİS GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Sabah işyerine gelen Simpaş Sigorta ve Karem Mimarlık yetkilileri, hırsızlık olayına maruz kaldıklarını fark edince durumu Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Asayiş Büro ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Hırsızlık zanlısı ya da zanlılarını teşhis etmek için çevrede geniş çaplı araştırma yapan Asayiş büro ekipleri Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10