Halimoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkan yardımcılığına atanan Şevket Halimoğlu’na ilk ziyaret Çerkezköy Balkanlılar Derneği Başkanı Turgut İleri ve üyeleri tarafından yapıldı.

Çerkezköy 10.02.2013 18:27:00 0
Halimoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

 HEMŞERİLKERİNİ ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Belediyesi bünyesinde Mezarlıklar Müdürlüğü, Mezbahane Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü birimlerinde görev yapan ve Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Şevket Halimoğlu önceki gün yeni görevine başladı. Çerkezköy Balkanlılar Derneği Başkanı Turgut İleri ve dernek üyeleri, Halimoğlu’nu ilk gününde yalnız bırakmadı. Önceki gün öğleden sonra gerçekleştirilen ziyarette Balkanlılar Derneği Başkanı Turgut İleri, Yönetim Kurulu Üyeleri Seyit Çalışkan, Fevzat Öztürk, Ahmet Güçlü, Rasim Avşar, Rıdvan Şen ve İsmet Sezer katıldı. Yapmış oldukları ziyaret nedeni ile dernek başkanı ve üyelerine teşekkür eden Halimoğlu, hizmetin adı ne olursa olsun yapmaya hazır olduğunu, düne kadar üstlenmiş olduğu görevleri layıkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde bulunduğunu, bundan sonra da üstlenmiş olduğu görevi en güzel şekilde icra edeceğini belirtti. Halimoğlu “Her şeyden önce böylesi bir göreve layık bulunarak, atanmış olmam nedeni ile Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ediyorum” dedi. 
 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ziyarette konuşan Balkanlılar Derneği Başkanı Turgut İleri, Halimoğlu’nun, hem Çerkezköy, hem de Balkanlılar Derneği alanında önemli çalışmalar yaptığını belirterek “Halimoğlu, derneğimizin kurucu üyesidir. Kuruluş aşamasında her sıkıntıyı kendisi üstlenmişti. Biz ona abi diyoruz. Çünkü o insanlara yardımcı olmakta sınır tanımayan bir insan. Derneğimize her alanda katkıları olmuştur. Çerkezköy’de ve Bulgaristan’da yaşayan insanlarımıza her türlü yardımı yapmaktadır. Ali Ertem’i bu isabetli kararı nedeni ile kutluyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10