Bross Çorap, İfexpo Fuarı’nda

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Bross Tekstil, Tüyap’ta gerçekleştirilen İfexpo Çorap & İç Giyim Fuarı’na katıldı.

Çerkezköy 10.02.2013 18:42:00 0
Bross Çorap,  İfexpo Fuarı’nda

 İLGİ GÖRDÜ

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda yerini alan Bross Tekstil, fuarda en çok ilgi gören firmalar arasında yer aldı. Fuarla ilgili açıklama yapan Bross Tekstil İhracat Müdürü Pelin Birsen “Fuarlarda katılımcı olarak yer almak hem ihracat hem iç pazardaki müşteri portföyünü genişletmede çok önemli” dedi. Bross Tekstil olarak 2012 yılında Mart ayında 25 bin metrekarelik yeni fabrikada fiili üretime başlayarak ve “Bross” marka alanında yüzde 40 büyüme gerçekleştirmek dahil olmak üzere tüm hedeflere ulaşıldığını ifade eden Pelin Birsen  “Bunların yanı sıra 2012 yılında toplam 5 farklı ülkede gerçekleştirilen fuarlarda Bross Tekstil olarak yerimizi aldık” diye konuştu. 
 

KENDİMİZİ SÜREKLİ YENİLİYORUZ

“2013’te de ihracat müşteri portföyüne dünya devlerini eklemeğe ve ciddi kapasite artırımına devam edilecek” diye konuşan Birsen, en büyük rakiplerinin yine kendileri olduğunu ifade etti. Bross Tekstil’in başarısında ar-ge çalışmaları, inovasyonun çok önemli olduğunu vurgulayan Birsen, hiçbir zaman yerinde saymayıp kendisini sürekli yenileyen, yeniliklere imza atan bir firma olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.
 

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

En büyük destekçilerinin kendilerini sonuna kadar destekleyen firma sahipleri Asım Yavuzarslan ve Mustafa Kozuva olduğunu ifade eden Birsen, “Bross Tekstil’in ticari hedeflerine ulaşabilmesi için en temel amaç çevreye duyarlı, kaliteli ürün üretimi ile müşteri memnuniyetidir. Hali hazırda 2013 başında ciddi yatırımlara imza atan Bross Çorap, dinamik kadrosu ve sektördeki bilgi ve tecrübesi ile her geçen yıl katlanarak büyümeğe devam edecektir” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10