Oyuncak silah ile soygun girişimi

Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan PTT Şubesi’nde hırsızlık yaparken, olayı gören bir vatandaş tarafından bıçaklanarak yaralı olarak olay yerinden kaçan bir kişi, polis t

Çerkezköy 12.02.2013 18:46:00 0
Oyuncak silah ile soygun girişimi

 Çerkezköy Haber – Çerkezköy’de son dönemlerde hırsızlık olayları artarken, dün de PTT Şubesi’nde hırsızlık olayı meydana geldi.

 

HIRSIZI YARALADI

Çerkezköy’de acemi soyguncu PTT Şubesini soymaya çalıştı. Dün saat 15.00 sıralarında Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan PTT Şubesi’ne gelen Erkan B. , iddiaya göre içeride müşterinin olmadığı bir anda yanında getirdiği oyuncak silah ile hırsızlık girişimde bulundu. Silah zoru ile kasada bulunan bir miktar parayı alan Erkan B. olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bu esnada PTT görevlisi G.T’nin çığlıklarına PTT binasının yan tarafından kabak satmaya çalışan R.K yetişti. R.K., olay yerinden hızlı uzaklaşmaya çalışan şüpheliyi elinde bulunan bıçak ile ayağından yaraladı.
 

TEŞEKKÜR ETTİLER

R.T. ile boğuşurken, çaldığı paraları düşüren ve yaralı bir şekilde olay yerinden kaçan Erkan B. , Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olayın duyulması üzerine şubeye giden Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan hırsızın yakalanmasını sağlayan R.K’ya teşekkür etti. Oyuncak silah ile hırsızlık olayına karışan Erkan B. ifadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10