PTT hırsızı cezaevine gönderildi

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan PTT Şubesi’nde oyuncak silah ile hırsızlık girişiminde bulunan Erkan B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne g?

Çerkezköy 13.02.2013 19:53:00 0
PTT hırsızı cezaevine gönderildi

 Çerkezköy Haber – Çerkezköy’de önceki gün oyuncak silah ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki PTT Şubesi’nde hırsızlık yapan ve olayın ardından kısa sürede polis tarafından yakalanan Erkan B., dün adliyeye çıkarıldı.

 

HIRSIZLIK YAPMIŞTI

Önceki gün saat 15.00 sıralarında gerçekleşen olay şöyle gelişmişti. Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan PTT Şubesi’ne gelen Erkan B. , iddiaya göre içeride müşterinin olmadığı bir anda yanında getirdiği oyuncak silah ile hırsızlık girişiminde bulunmuştu. Silah zoru ile kasada bulunan bir miktar parayı alan Erkan B. olay yerinden hızla kaçmaya çalışmıştı. Bu esnada PTT görevlisinin çığlıkları üzerine olay yerine gelen R.K. isimli şahıs, hızla uzaklaşmaya çalışan şüpheliyi elinde bulunan bıçak ile ayağından yaralamıştı.
 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayın ardından kaçan ve polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Erkan B., emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye çıkarıldı. Savcılık tarafından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen zanlı, mahkeme tarafından tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10