Ticaret alanında işbirliği yapılabilir

Belçika İstanbul Başkonsolosu Henri Vantieghem ve beraberindeki heyet, önceki gün Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Tekirdağ 14.02.2013 17:58:00 0
Ticaret alanında işbirliği yapılabilir

 HIZLA GELİŞEN BİR ŞEHİR

Heyet, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Gündüzler, Seyhan Nevarsa, Sayman Üye Taner Karaoğlu ve Genel Sekreter İrfan Ekici tarafından karşılandı. Ziyarette Başkan Günay, Başkonsolos Vantieghem’den konsolosluk çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Tekirdağ’ın hızla gelişen bir şehir olduğunu ifade eden Günay, “Şehrimize dair gelecekte yapılacak çok ciddi yatırımlar ve projeler var. Belçika’nın Anvers Limanı çevresi ile Trakya Bölgesi’nin ciddi benzerlikleri bariz bir şekilde görülmekte hatta ve hatta sanayi ve üretilen ürünler baz alındığında da benzerlikler görülmekte. Bu yüzden Belçika ile ticaret ve birçok alanda iş birliği yapılabileceğine inanıyorum” diye konuştu.
 

İŞ ZİYARETLERİ YAPABİLİRİZ

Günay, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü proje ve yatırımlarda, üyelere ve Belçika’dan Tekirdağ’a yatırım yapacak ticaret erbabına destek olmaya hazır olduklarını belirtti. Önümüzdeki dönemde Belçika’ya iş ziyareti yapabileceklerini ifade eden Günay, ziyaretten dolayı Başkonsolos ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Başkonsolos Henri Vantieghem ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay birbirlerine hediyeler takdim etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10