AK kadınlar ak saçlıları buluşturdu

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Çerkezköy’ün en yaşlı çiftlerini yemekte ağırladı. Altı çiftin katıldığı yemekte konuşan ?

Çerkezköy 14.02.2013 17:59:00 0
AK kadınlar ak saçlıları buluşturdu

 Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları tarafından Sevgililer Günü dolayısıyla dün saat 13.00’da Golden palas Otel’de yemek düzenlendi.

 

KAPILARI TEK TEK ÇALDIK ELLERİNİ ÖPTÜK

Yemeğe Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, eşi Nuran Ertem, AK Parti İlçe Başkanı Alaattin Demirbağ, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve Çerkezköy’ün en yaşlı 6 çifti katıldı. Yemekte konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, “Mahalle muhtarlarıyla birlikte ziyaret ederek her mahalleden bir çift seçip etkinliğimize davet ettik. Babaannelerimizin, dedelerimizin kapılarını tek tek çaldık. Ellerini öptük konuştuk muhabbet ettik. Geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 

 

 

YAŞANTILARI HEPİMİZE ÖRNEK OLMALI

Bu çiftlerin yaşantılarının herkese örnek olması gerektiğini ifade eden Yeşil, “Aslında en yaşlı çiftimiz 74 yıllık evli kalan bir çiftimiz var şuan burada değiller rahatsız oldukları için misafir edemedik. Ama yemekten sonra hep beraber gelemeyen en yaşlı çiftimizin evelerine geçip ziyarette bulunacağız” dedi
 

HEDİYELER VERİLDİ

Yemeğin sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, yemeğe katılan Hüsmen-Melahat Güner, Miktad-Rafet Durmuş, Ali Pektaş ve eşi, Yusuf-Kıymet Tunalı, Basri-Habibe Vatansever’e kazak ve çiçek hediye etti. AK Partililer, yemeğin ardından da 74 yıldır evli olan  Hüseyin ve Ayşe Karaca çiftini de evlerinde ziyaret etti.
 

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10