Sanatçı Salih Can’dan HABER’e ziyaret

TV 2000'de Salı akşamları yayınlanan ‘’Babadan Oğula Rumeli Türkleri’’ programını hazırlayıp sunan Rumeli Sanatçısı Salih Can, oğlu Osman Can, menajeri Gökhan Aksoy, ÇerkezköyR

Çerkezköy 17.02.2013 18:46:00 0
Sanatçı Salih Can’dan HABER’e ziyaret

 HERKESE NASİP OLMAZ

30 yıldır müzik ile uğraştığını, 2 albümün ardından oğlu Osman Can ile birlikte “Babadan oğla Rumeli” albümünü çıkardıklarını söyleyen Can, “Oğlu ile albüm yapmak herkese nasip olmaz. Bana nasip oldu. Çok güzel bir duygu. Artık tüm çabamız Osman Can için olacak” dedi.
 

BİZ YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ, BELEDİYELER ÖLDÜRÜYOR

Asıl amaçlarının Rumeli, Balkan ve Trakya kültürünü ayakta tutmak olduğunu ifade eden Salih Can “Bizim gösterdiğimiz bu hassasiyeti Trakya bölgesindeki belediyeler ve dernekler göstermiyor. Biz kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz ama belediyeler öldürüyor. Düzenledikleri etkinliklerde Trakya ve Rumeli sanatçılarını tercih etmiyorlar. Bundan dolayı huzursuzuz. Bizim kültürümüzü yaşatmak için gösterdiğimiz hassasiyeti belediyelerin ve derneklerin de göstermesini bekliyoruz” diye konuştu.
 

TRAKYA KÖYLÜLERİNE ÖNEM VERİYORUZ

Hem sanatçı hem de program yapımcısı olarak Trakya köylerine önem verdiklerini ifade eden Salih Can, fırsat buldukça Trakya’nın köylerini ziyaret ettiklerini ve köylülerle sohbet ettiklerini söyledi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10