Lider Keşan’ı ezdi geçti 3-0

Deplasmanlı Bölgesel Erkek Voleybol Lig M Grubunda mücadele eden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ikinci devrenin ilk karşılaşmasına galibiyet ile başladı. Deplasmanda Edirne

18.02.2013 19:33:00 0
Lider Keşan’ı ezdi geçti 3-0

 Çerkezköy Haber - Deplasmanlı Bölgesel Erkekler Voleybol Ligi’nde mücadele eden Atatürk İlköğretim Okuluspor yoluna kayıpsız devam ediyor.

 

KEŞAN’DA OYNANDI

Keşan Kapalı Spor Salonunda saat 14.00 da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı etkili bir giriş yaptı. Set başında oyuna tamamen damgasını vuran temsilcimiz muhteşem oyunuyla 6 sayılık bir avantaj yakaladı. Oyun hâkimiyetini set başında rakibine kaptıran ev sahibi takım Keşan Lisesispor Erkekler Voleybol Takımı manşet ve blok hatalarına takıldı. Her çıktığı atakla sayı ile dönen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-2 ezici bir skorla girdi. İlk sete hızlı giren temsilcimiz mola sonrası rakibine kolay kolay sayı şansı tanımadan yoluna devam etti. Tutuk bir oyun sergileyen Keşan Lisesispor Erkekler Voleybol Takımı toparlanmakta zorluk geçti. Genellikle sayıları manşet hataları yüzünden kaybeden Keşan Lisesispor teknik molası kısa süreli serilerle aradaki sayı farkını eritme yoluna gitti. Büyük özveri sarf eden Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı teknik molanın son sayılarına doğru Tahsin’nin yaptığı son smaçla ikinci teknik molayı da 16-8 önde tamamlamasını bildi.
 

ARADA SAYI FARKI 13 SAYI KADAR AÇTI

Teknik mola sonrası konuk ekibin sert servisi ile başlandı. Ender’in kullandığı servislerle 6 sayı kadar seri yakalayan Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı aradaki sayı farını on üç sayıya kadar açtı. Büyük bir bocalama yaşayan Keşan Lisesispor Erkekler Voleybol Takımı üzerindeki baskıyı atamayarak oyun disiplininden koptu. 20’li sayılarda farkı açmasını bilen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı ilk seti 25-16 kazandı.
 

SAYI BULMAKTA ZORLANDI

İlk seti çok rahat bir şekilde alan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı ikinci sete de güzel bir giriş yaptı. Tamamen hücuma yönelik oynayan konuk ekip Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı her atağı sayı ile sonuçlandı. Rakibi karşısında fazla bir varlık gösteremeyen Keşan Lisesispor Erkekler Voleybol Takımı ikinci sette de oyun hakimiyetini kaybetti. Manşet hatalarının çok olduğu maçta Keşan Lisesispor Erkek Voleybol Takımı güçlü rakibi karşısında sayı bulmakta zorlandı. Ekmel ve Tahsin’nin sert smaçları ile temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-3 önde girmesini bildi.
 

FIRTINA GİBİ ESTİ

İkinci sette de ilk set gibi rahat bir oyun sergileyen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor  Erkekler Voleybol Takımı mola sonrası karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Arada bulduğu kısa serilerle ardaki sayı farkının açılmasına engel olmaya çalışan Keşan Lisesispor Erkekler Voleybol Takımı oyun disiplininden uzaklaşmamak için büyük bir çaba sarf etti. Rakibi üzerine baskı kuran nefes aldırmayan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı ikinci teknik molanın son sayılarına yaptığı file üstü sayıları ile 16-6 önde girmesini bildi. Mola sonrası hatalarını telafi ederek sahaya çıkan Keşan Lisesispor Erkekler Voleybol Takımı bulduğu seri ile aradaki on sayı farkı dört sayıya kadar indirdi. Yaptığı sayılarla moral bulan ev sahibi Keşan Lisesispor Takımı oyunu kendi lehine çevirmeye çalıştı. Rakibin baskılı oyunu karşısında bocalama yaşayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı çabuk toparlanarak maça fırtına gibi döndü. Yeniden güzel bir eri yakalayarak ardaki sayı farkını onbir sayı kadar açan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı ikinci seti de 25-15 alarak durumu 2-0 yaptı.
 

OYUNDA HAKİMİYETİNİ SÜRDÜRDÜ

Her iki seti de güzel oyunuyla önde tamamlayan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı son sete baskılı oyunuyla çıktı. Son sette file altı sayıları çok iyi değerlendiren temsilcimiz rakibi karşısında hâkimiyetini bu sette de sürdürdü. İki seti farklı skorlarla kaybeden Keşan Lisesispor Erkekler Voleybol Takımı son sette de fazla bir varlık gösteremedi. Bloklarda ve manşetlerde bir türlü kendini toparlayamayan ev sahibi Keşan Lisesispor Erkekler Voleybol Takımı ilk teknik molanın son sayılarına doğru bulduğu kısa süreli sayılarla 8-7 önde girdi. Maçta ilk defa teknik molayı önde tamamlayan Keşan Lisesispor Erkekler Voleybol Takımı mola sonrası büyük bir moral depolayarak çıktı. Teknik molayı bir sayı farkla rakibine kaptıran Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı toparlanarak aradaki sayı farkını yeniden açmaya başladı. Emre’nin etkili servislerini sahalarından uzaklaştıramayan ev sahibi Keşan Lisesispor Erkek Voleybol Takımı yeniden hata yapmaya başlayarak ikinci teknik molaya 16–11 geriden girdi.
 

MUHTEŞEM SMAÇ

Oyunda yeniden hâkimiyet sağlayan grup lideri Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı üçüncü setin son sayılarına doğru ataklarını yavaşlatıp dinlenmeye çekildi. Yedek ağırlıklı çıktığı son setin son sayılarında güzel bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı rakibine nefes aldırmadı. Oyun içerisinde büyük bir baskı altında oynayan Keşan Lisesispor takımı kendi evinde zor anlar yaşadı. Aradaki sayı farkını altı sayı kadar açan temsilcimiz son sayıyı Esat’ın muhteşem smacı ile sonlandırarak 25-19 önde girmesini bildi
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10