Belediye başkanlarına “Liderlik ve Hitabet Sanatı” eğitimi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (Trakyakent) tarafından Belediye Başkanlarına yönelik “Liderlik ve Hitabet Sanatı” eğitimi düzenlendi. Önceki gün Kırklareli’ne bağlı İğneada beldesinde g

Tekirdağ 18.02.2013 19:34:00 0
Belediye başkanlarına “Liderlik ve Hitabet Sanatı” eğitimi

 BELLİ ZAMANLARDA BİR ARAYA GELMELİYİZ

Eğitim seminerinde konuşan Tekirdağ Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç; eğitimlerin ağırlıklı bir bölümünün belediye personellerine yönelik olduğunu ifade ederek “Belli dönemlerde Trakyakent kanalıyla hep birlikte bir araya gelmek çok önemli.  Hepimiz kendi alanlarımızda birer lideriz ama bu eğitim, bilincimizi arttıracak, var olan liderlik özelliklerimiz ile ilgili bilgi sahibi olmayı sağlayacak” diye konuştu.
 

ZAMAN YÖNETİMİ VE KOÇLUK

İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık da bu tür eğitimlerin önemine dikkat çekti. Işık “Bu tür eğitimler yönettiğimiz kişileri ne şekilde motive ettiğimizi ve nasıl yönettiğimizi daha iyi anlamamızı, zamanı ve stresi nasıl yönettiğimize daha yakından bakmamızı sağlarlar” ifadesini kullandı.  Seminerde eğitim ve kişisel gelişim danışmanı, yazar Aslı Funda Erişken tarafından liderlik, hitabet sanatı, zaman yönetimi, koçluk ve mentorluk konuları ile ilgili katılımcıları bilgilendirildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10