İntibak eğitimi başladı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca yayım faaliyetlerini etkinleştirmek ve bilginin doğrudan çiftçiye zaman ve mekan sınırı olmaksızın ulaşabilmesini sağlamak amacıyla 2007 yılında

19.02.2013 21:38:00 0
İntibak eğitimi başladı

 AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (TAR-GEL) kapsamında 2013 yılı içerisinde ataması yapılarak göreve başlayan ve daha önceden ataması yapılıp intibak eğitimi almayan Mühendis ve Veteriner Hekimlerin çalışma bölgelerinde etkinliğini artırmak amacıyla 18 Şubat – 8 Mart tarihleri arasında Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde “İntibak Eğitimi”  verilecek. İntibak Eğitimi açılış törenine İl Müdürü Cevdet Soyak, İl Müdür Yardımcısı Serkan Alkan, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu ve diğer şube müdürleri katıldı.
 

BAŞARILI OLMAMANIZ İÇİN SEBEP YOK

Koordinasyon ve Tarımsal veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu, açılış konuşmasında “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten şanslısınız, hem kurum olarak hem de üretici olarak konusunda uzman sayılacak kişilerle çalışacaksınız. Başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. İl Müdürü Cevdet Soyak da “İl Müdürlüğümüzce verilecek olan 3 haftalık eğitim sizlere köylerdeki çalışmalarınızda yol haritası olacaktır. Sizler çiftçiye hizmetin yerinde verilmesi, çiftçinin yerinde bilgilendirilmesi sağlamak amacıyla en uç noktada hizmet vereceksiniz. İl ve İlçe Müdürlükleri ile çiftçiler arasında köprü görevini üstleniyorsunuz. Bir köprü ne kadar sağlam iyi nitelikli ise karşıya ulaşmak o kadar kolay ve çabuk olur. Sizler kendinize inanın, güvenin, bilgi ve beceri yönünden kendinizi yenilediğiniz sürece başarı gelecektir. Çalışma bölgenizde farkındalık yaratacak projeler bekliyorum. Sizin asli göreviniz çalışma bölgelerinde tarımsal faaliyetleri geliştirmektir. Yapacağımız çalışmalarda ezberi bozmamız gerekir” diye konuştu.  İntibak eğitimi kapsamında göreve başlayan personele, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Merkez ve Taşra Birimlerinin Tanıtımı ve Görevleri, Yürürlükteki Mevzuat Konuları, Uygulanan Projeler, Desteklemeler ve Yayım Teknikleri” konuları hakkında bilgi verilecek. 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10