Bu galibiyet dönüm noktası oldu

Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap düzenlediği basın toplantısında hafta sonunda kendi evlerinde konuk ettikleri Tuzlaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Lider Tuzlaspor karşısında aldıkları üÃ

20.02.2013 20:20:00 0
Bu galibiyet dönüm noktası oldu

 Çerkezköy Haber - Hafta sonunda aldığı galibiyet ile Tuzlaspor’u liderlikten eden Tekirdağspor’da Başkan Gürsel Erbap önemli açıklamalarda bulundu.

 

HERKESİ KUTLADI

Babaeskispor yenilgisinin ardından Tuzlaspor karşılaşmasına mutlak üç puan parolası ile çıktıklarını söyleyen Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap “ Çarşamba günkü erteleme karşılaşmasında Babaeskispor karşısında yaşanan beklenmeyen puan kaybı ve mücadeleden sonra Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde lider Tuzlaspor’u mağlup eden teknik heyet, futbolcu ve takımımızın on ikinci gücü olan taraftarlarımızı cani gönülden kutluyorum Tuzlaspor takımını da gösterdiği başarılı  ve futbolu çirkinleştirmeyen oyunundan dolayı kutluyorum. İnanç, birlik ve beraberlik ile önümüze gelen her takımı yenecek güçte olduğumuzu bir kez daha sizlerle paylaşıyorum. İnşallah bu hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Suadiyespor maçını da kazanacağız” dedi.
 

“ ÇOK ŞEYİ BAŞARDIK”

Tuzlaspor karşısında aldıkları galibiyetin takım adına dönüm noktası olduğunu düşünen Erbap “ Tekirdağsporumuzu, Tekirdağ iline ve taraftarına yakışmayan amatör ligden kurtarmak için göreve geldik, geldiğimiz günden bugüne kadar  bildiğiniz gibi sportif başarılarımızın yanında kurumsal olarak da birçok ilke imza attık. Şimdi bunları sıralamak istemiyorum ancak hafta sonunda Tekirdağspor maçlarındaki taraftarımızın coşkusu ve stadı doldurarak bayram havası yaşatması bile bizlere yaptığımız işin spor yanında bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu göstermektedir. Geçmişten gelen şansızlıklardan dolayı yönetimi, teknik heyeti, sporcusu ve taraftarıyla kenetlenemeyen kulübümüz çok şükür bunları bugün başarmıştır. Önümüzdeki dönemde de zor maçlarımız olacak, iyi veya kötü sonuçlar alınacak, sevinç ve üzüntüler yaşanacaktır. Ancak bizler başarının inanç, azim ve birliktelikle geleceğini biliyor ve tüm gayretimizi de bu yolda harcamaya çalışıyoruz” dedi.
 

“BU YAPIYI SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Erbap “ Tüm sportif müesseslerde olduğu gibi ne yazık ki  bizlerde de Babaeskispor maçı veya buna benzer maçlarda alınan kötü sonuçlardan sonra  bazı çevrelerin yönetim, teknik heyet ve sporcularımız arasında çözülmeler, ayrılıklar ve dağılmalar beklediğini üzülerek söylüyorum. Aynı zamanda bizleri arayarak destek veren ve motife etmeye çalışan  eski yönetici ve sporcularımıza da teşekkür ederiz. Tuzlaspor maçında stadı doldurarak, 90 dakika takımını destekleyen büyük Tekirdağspor taraftarını da özel olarak teşekkür ediyoruz. Biz yönetim kurulumuz olarak birlikte yola çıktığımız bu zorlu yolda sonuna kadar birlikte hareket edeceğiz ve başarıyı bu şehre tattıracağız, hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın. Farklı düşünen ve beklentileri olan arkadaşlarımıza üzücü bir haberim var. Bundan sonra bizler olmasak bile Tekirdağspor profesyonelce yönetilecektir. Şahısların  günü birlik kısa vadeli hedefleri  ve arzuları doğrultusunda yönetilmeyecektir. Bizim asli görevimiz sportif başarıdan da önce bu yapıya sağlamlaştırmaktır ve bunu başardığımıza inanıyorum” dedi.
 

“TÜM GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

Kendilerini destekleyen protokol üyelerine de ayrı bir teşekkür eden Erbap “Valimiz Ali Yerlikaya, Belediye Başkanımız Sn. Adem Dalgıç, Milletvekillerimiz, tüm siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, basını, yönetimi, teknik heyeti, sporcusu ve taraftarıyla bütünleşmiş kulübümüzün arzusunu ve kurumsallaşma yolundaki hedeflerini her türlü engel ve zorluğa rağmen başaracağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Çok güçlü takımların olduğu 11.grupta ki çekişme son haftaya kadar devam edecektir. Bizler de bu yarışın içinde olduğumuzu bu galibiyet sonrası bir kez daha göstermiş bulunuyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önündeki başarıyı, deplasmanlarda da göstererek mutlu sona ulaşmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10