Çöp toplama sisteminde sona gelindi

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çöp konteynırlarının modern şekilde hizmete sunulması aşamasında çalışmalarına yoğunluk kazandırdı. Modern uygulamanın başlamı?

Çerkezköy 21.02.2013 19:20:00 0
Çöp toplama sisteminde sona gelindi

 FATİH BELEDİYESİ İNCELENDİ

Çöp konteynırları hususunda çalışmalar yapan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, konu hakkında incelemelerde bulunmak amacıyla Fatih Belediyesi’ni ziyaret etti. Fatih Belediyesi’nin uygulanmakta olduğu sistemin,  Çerkezköy’de de uygulanabilirliğini ölçmek bakımından yerinde incelemeler yapan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, sistemin bir hayli avantajının olduğunu, bunların başında görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması, çöp kokusunun insanımızı rahatsız etmeyecek olması ve her gün beş kere konteynırların boşaltılması nedeni ile trafiğin aksamasının söz konusu olmayacağını dile getirdi. 
 

UYGUN SİSTEM TERCİH EDİLECEK

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Fatih Belediyesi’ne yapmış oldukları ziyarette, çöplerin modern bir şekilde toplanmasına yönelik yapmış oldukları incelemeler sonucunda, Çerkezköy’de nasıl bir sistemin kurulabileceği hususunda etüt çalışmalarının sonuna gelindiğini bildirdi. Yakın zamanda 5000 litre hacme sahip konteynırların, uygun görülen yerlere yerleştirilmesi çalışmalarına başlanacağı ifade edildi. 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10