Veliköyspor Şarköyspor’u ağırlayacak

Lig’de geçtiğimiz hafta Çorluspor’a 5-1’lik skor ile mağlup olan Veliköyspor 11.hafta karşılaşmasında saha ve taraftarı önünde Şarköyspor’u konuk edecek. Veliköy Sahası’nda yarın oyna

22.02.2013 20:54:00 0
Veliköyspor Şarköyspor’u ağırlayacak

 Çerkezköy Haber - Ligde haftaya ikinci sırada giren Veliköyspor 11.hafta karşılaşmasında Şarköyspor ile karşı karşıya gelecek.

 

5-1 MAĞLUP OLDU

Ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında ligin dibinde yer alan Çorluspor’a konuk olan Veliköyspor hiç beklemediği bir mağlubiyet ile karşılaştı. Maç boyunca etkili bir oyun ortaya koyamayan Veliköyspor Çorluspor’un gollerine engel olamadı. Rakibi karşısında bir gol bulmasına rağmen kalesinde beş gol gören Veliköyspor karşılaşmadan da 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı.
 

BİR PUAN İLE KAPATTI

Veliköyspor ligde 17 puanla ikinci sırada bulunuyor. Veliköyspor ile aynı puana sahip Şarköyspor ise bir hafta önce evinde Ulaş Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında istediği golü bulamayan Şarköyspor karşılaşmadan 0-0’lık beraberlik ile ayrılmıştı. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı ise Şarköyspor 3-0’lık üstünlük ile tamamlamıştı.
 

15.00’DE BAŞLAYACAK

Hafta boyunca Şarköyspor hazırlıklarını sürdüren Veliköyspor bugün yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek. Veliköyspor ile Şarköyspor Veliköy Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.
 

 ‘HEDEFİMİZ GALİBİYET’’

Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, son iki haftadır beklemedikleri sonuçlar aldıklarını ifade ederek ‘ Geçtiğimiz hafta Çorluspor karşısında ağır bir yenilgi aldık. Her iki karşılaşmada da üç puanı hedeflememize rağmen istediğimiz elde edemedik. Şimdi önümüzde Şarköyspor karşılaşması var. Saha ve taraftarımız önünden üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum’’ dedi.
 

ÇORLUSPOR LİDER KARŞISINDA

Veliköyspor ile Şarköyspor karşılaşması dışında ligde üç karşılaşma daha var. Haftaya 25 puanla lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor evinde Çorluspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde ikinci devreye yaptığı transferlerle fırtına gibi giriş çapan Çorluspor lideri yenerek yükselişini sürdürmek istiyor. Çerkezköy General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de oynanacak.
 

İKİ KARŞILAŞMA VAR

Haftaya 17 puanla dördüncü sırada giren Velimeşe Belediyespor ise deplasmanda Marmarcıkspor ile karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki ekip Ulaş Belediyespor ile Çorlu Sanayispor Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşılaşacak. Karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak.
 

PUAN DURUMU

 

1-Çorlu Gençlerbirliğispor 25

 

2-Veliköyspor 17

 

3-Şarköyspor 17

 

4-Velimeşe Belediyespor 17

 

5-Muratlı Belediyespor 15

 

6-Marmaracıkspor 11

 

7-Ulaş Belediyespor 10

 

8-Sitespor 10

 

9-Çorlu Sanayispor 8

 

10-Çorluspor 6

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10