Yeni imar planları anlatıldı

Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, Sultanköy Beldesinde çalışma alanı olan müteahhit ve inşaat kalfalarıyla toplantıda bir araya geldi.

Tekirdağ 24.02.2013 16:12:00 0
Yeni imar planları anlatıldı

 YENİ PLANLAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, Fen İşleri Müdürü Ünseli Baş, müteahhitlerden Necmettin Yıldırım, Abdullah Döndü, Hamit Girgin, Habib Durman, İsa Altay, Turgut Çoban, Tuncer Yeşilyurt, Hacı Yayla’nın katıldığı toplantıda, Sultanköy beldesindeki yapılaşma konularında müteahhitlerin görüşleri alındı. Toplantıda ayrıca yeni İmar planları hakkında da müteahhitlere bilgiler verildi.
 

MÜSAADE ETMİYORUZ

Toplantıda konuşan Sultanköy Belediye Başkanı Ersiz Çolpan, kaçak inşaat ve tadilatlar konusunda hassas olduklarını ve izin dışında yapılan çalışmalara müsaade etmediklerini ifade etti. Müteahhit ve kalfalar da bu toplantının kendileri için iyi olduğunu ve bu gibi toplantıların sık sık yapılması gerektiğini ifade etti. Müteahhit ve kalfalar, “Belediye Başkanı Ersin Çolpan’ın düzenlemiş olduğu bu toplantı sayesinde, Yeni İmar Planları ve 6360 sayılı Büyükşehir Belediye Yasası hakkında bilgi aldık” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10