Metal çocuklar satranç öğreniyor

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi yeni bir çalışma başlattı. Sendika üyelerinin çocuklarına satranç kursu veriliyor. 1 ile 7. Sınıf öğrencilerine yönelik başlatılan satranç kursu, Halk

Çerkezköy 24.02.2013 16:13:00 0
Metal çocuklar satranç öğreniyor

 Çerkezköy Haber - Türk Metal Sendikası, Çerkezköy Şubesi üye çocuklarına yönelik satranç kursu açtı. Öğleye kadar İngilizce, matematik ve Türkçe kurslarına katılan üye çocukları, öğleden sonra satranç kursuna katılıyor. 36 çocuğunun katıldığı satranç kursu Cumartesi ve Pazar günleri 14.00 ile 17.00 saatleri arasında sendika binası eğitim salonunda veriliyor.  Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleştiren satranç kursu,  mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Kurs, milli eğitim personeli, satranç antrenörü İbrahim Yücetürk tarafından veriliyor. 

 

GELECEK DAHA GÜZEL OLACAK

Türk Metal Sendikası üyeleri tarafından talep edilen satranç kursu ile ilgili bilgi veren Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, üye çocuklarının zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını ifade ederek “Şubemiz, sendika üyelerinin bu yöndeki taleplerini değerlendirerek satranç kursunu başlatmıştır. Çocuklarımızın zihinsel gelişimine katkı sağlayacağına inandığımız bu tür faaliyetlerle, onların dünyasını daha renkli ve başarılı kılmanın uğraşını veriyoruz. Gelecek günlerde daha farklı etkinliklere imza atacağız” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10