DSP’den Ordululara ziyaret

Çerkezköy DSP İl Teşkilatı üyeleri, Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. DSP İl Teşkilatı Üyelerini Dernek Başkanı Rahmi Uzun karşıladı.

Çerkezköy 24.02.2013 16:13:00 0
DSP’den Ordululara ziyaret

 DERNEKLER ÖNEMLİ

Çerkezköy DSP Teşkilatı üyeleri, Cumartesi günü saat 19.00 da Ordulular Dernek Lokalini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette,  dernekleşmenin önemine işaret eden DSP Çerkezköy İlçe Başkanı Mesut Kaba “Birlik ve beraberliğin temini açısından, dernekler önemli görevler üstlenmiştir. Ordu gezip gördüğümüz bir ilimiz. Ordulu insanımızın Çerkezköy’de,  dayanışmanın güzel örneğini sergiliyor olmaları bizleri sevindiriyor. Sivil toplum örgütlerinin bir ve bütün halde, insanımıza hizmetler sunmasına ihtiyaç duyulmaktadır” dedi.
 

SİYASİ DEĞİL

Ziyaretlerinin siyasi amaçlı olmadığını belirten Mesut Kaba “Bu gün gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimiz,  derneklerimizin yönetimi ile tanışma amacına yöneliktir. Tabi ilerleyen zamanlarda siyasi ziyaretlerimiz de olacaktır” dedi.
 

YOLLARIMIZ BİRLEŞECEK

Derneklerine gerçekleştirmiş oldukları ziyaret nedeni ile memnun olduklarını ifade eden Başkan Rahmi Uzun  “Çerkezköy’de iki Ordulular Derneği bulunuyor. Her dernekte olan görüş ayrılıkları bizim derneğimizde de maalesef ki var. Ama bu görüş farklılıklarının zamanla ortadan kalkacağına inanıyorum.  Yollarımız bir gün kesişecektir. Bunun için zamana ihtiyacımız var. Her şeyde olduğu gibi dernekçilikte de işin içinde olmayanlar her şey yoluna girdiğinde ortada biterler. Dernekçiliğin zor yönleridir bunlar.  Bütün zorluklara rağmen biz,  Ordulu insanımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
 

KURUL 17 MART’TA

Derneğin,  kurucu üyelerle hizmete devam ettiğini belirten Uzun “17 Mart’ta kurulumuzu gerçekleştireceğiz.  Seçilmiş üyelerle daha kaliteli hizmet edeceğimize inanıyorum. Derneğin değişik birimlerden oluşmasının uğraşı içerisinde olacağız. Cenaze işlemleri için bir birim, düğün eğlence günleri içinse başka bir birim oluşturarak dernek üyelerinin görev ve sorumluluk almalarını sağlamış olacağız. Hem de her alanda insanımızın hayatına dair her türlü hizmeti yerine getirmiş olacağız” dedi.
 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10