Tekirdağspor Suadiye’den üç puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor 18. hafta karşılaşmasında deplasmanda Suadiye Belediyespor’a konuk oldu. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmadan 3-2’lik galib

26.02.2013 18:00:00 0
Tekirdağspor Suadiye’den üç puanla döndü

 Çerkezköy Haber - Tekirdağspor hafta sonunda deplasmanda çok önemli bir galibiyete imza attı.

 

EV SAHİBİ EKİP ÖNE GEÇTİ

Sinan Sipahi Stadyumunda saat 13.30 daki karşılaşmaya konuk ekip etkili bir futbol ile başladı. İlk dakikalardan itibaren Tekirdağspor kalesinde gol arayan ev sahibi ekip geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. Savunmada hata yapmayan Tekirdağspor ise geliştirdiği organize ataklarda gol aradı. İlk on beş dakikanın golsüz eşitlik ile geçildiği karşılaşmanın 16.dakikasında ataklarını devam ettiren ev sahibi ekip Gökhan’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Suadiye Belediyespor ikinci gol için Tekirdağspor kalesine yüklendi.
 

FURKAN PENALTI KURTARDI

Kalesinde gördüğü golün ardından orta alanda daha çok topa sahip olan Tekirdağspor 25,dakikada beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen etkili hücumda topla buluşan Birol düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. Kalesinde beraberlik golünü gören Suadiye Belediyespor ise oyunda hakimiyetini kaybederek etkinliğini kaybetti. Ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor ilk golün sahibi Birol ile karşılaşmanın 32.dakikasında öne geçti. 38. dakikada Suadiye Belediyespor’un kazandığı penaltı atışında Tekirdağspor’un kalecisi Furkan, Suadiye Belediyespor kaleci Rıdvan’ın kullandığı penaltı atışını kurtardı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Tekirdağspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

3-2’LİK ÜSTÜNLÜK İLE TAMAMLADI

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Tekirdağspor ikinci devrede farkı artırmak için rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Tekirdağspor 55.dakikada serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Salih mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek Tekirdağspor’u 3-1 öne geçirdi. Farkı ikiye çıkardıktan sonra rahatlayan konuk ekip Tekirdağspor kalan dakikalarda kontrollü bir oyun sergiledi. Ev sahibi ekip 81.dakikada Caner’in ayağından bir gol bularak umutlandı. Ancak kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Tekirdağspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10