Eğitim Uygulama Merkezi’ne kırtasiye yardımı

Hayırsever Selma Nurşan, Eğitim ve öğretime bu yıl başlayan Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne kırtasiye yardımında bulundu.

Kapaklı 26.02.2013 18:02:00 0
Eğitim Uygulama Merkezi’ne kırtasiye yardımı

 KIRTASİYE YARDIMI

Kapaklı’da kırtasiyesini kapatan Selma Nurşan, okul aile birliği aracılığıyla 93 öğrenciye eğitim veren Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne kırtasiye yardımında bulundu. Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi kırtasiye yardımında bulunduğu için mutlu olduğunu dile getiren Selma Nurşan “Sanayiciler İlköğretim Okulu yanında uzun yıllar kırtasiyecilik yaptım. Kendime ait işyerini kapattıktan sonra malzemeler elimde kaldı. Bir yıldır kırtasiye malzemeleri atölyemde duruyordu. Müjgan Karagöz ile görüştüğümde okulun ihtiyaçları olduğunu öğrendim. Ben de kullanmadığımız sıfır malzemeleri ihtiyaç sahipleri ile buluşturmak istedim” diye konuştu.
 

A’DAN Z’YE YARARLANACAKLAR

Bir kırtasiyede bulunan her şeyin bu yardımların içinde bulunduğunu ifade eden Nurşan “Defterden silgiye, kalemden boyama kitaplarına kadar her şeyi okulumuza teslim ettim. Ayrıca pimpon topu, lisanslı saatler, süsleme malzemeleri de bulunuyor. Kısaca A’dan Z’ye kadar bütün öğrencilerimiz bu malzemelerden yararlanabilecekler” dedi.
 

“HAYIRSEVERLERİ BEKLİYORUZ”

Bu gibi yardımların öğrenciler için daha anlamlı olduğunu ifade eden Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz “Bu gibi hayırseverlerin yardımlarının devamını diliyorum. Çerkezköy’de okullara yardım yapacak birçok hayırsever vatandaşımız bulunuyor. Okulumuzun fizyoterapi odası, ana sınıfı ve atölye sınıflarının malzeme eksikliği bulunuyor. Okulumuza hayırda bulunacak hayırsever vatandaşlarımızın bizlerle irtibata geçmelerini bekliyoruz” dedi.
 

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yardımlarından dolayı Selma Nurşan’a teşekkür eden Okul Müdürü Rızvan Öztürk de “Bu gibi ihtiyaçların karşılanması biz yöneticileri ve öğrencilerimizi çok mutlu ediyor. Okul Aile Birliğimiz ile birlikte uyum içersinde çalışıyoruz. Bugün kırtasiye yardımında bulunan hayırsever Selma Nurşan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10