Vergi Haftası etkinliklerle kutlanıyor

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı makamında ziyaret etti. Vergi Dairesi?

Çerkezköy 26.02.2013 18:03:00 0
Vergi Haftası etkinliklerle kutlanıyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek bu yıl 24’üncüsü kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında dün saat 10.00’da Vergi dairesi personelleri ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı makamında ziyaret etti.

 

ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, bu yıl 24’üncüsü kutlanan vergi haftası kapsamında ziyaret ettiği Ayhan Bayhan’a Müdürlüğün çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Şimşek, Vergi Haftası dolayısıyla hafta boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini ifade etti.
 

OKULLAR DA ZİYARET EDİLECEK

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, vergi haftası kutlamaları kapsamında Çerkezköy’deki çeşitli okulları da ziyaret edeceklerini söyledi. Hacı Şimşek, Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyarette Kaymakam Bayhan’a çiçek takdim etti. Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vergi Haftası’nı kutladı ve Vergi dairesi çalışanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 

Haber / Sevim BOZKURT 

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10