Cengiz Topel Caddesi görüntülenecek

AK Parti Çerkezköy Teşkilatı, kahvehane ziyaretlerine devam ediyor. Önceki akşam İstasyon Mahallesi Tepe Kıraathanesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen teşkilat üyeleri, yerel yönetime dair bilgi alışveriÅ?

Çerkezköy 27.02.2013 19:16:00 0
Cengiz Topel Caddesi görüntülenecek

 VATANDAŞI DİNLEDİLER

AK Parti Çerkezköy teşkilatı kahvehane ziyaretlerinde ikinci turuna başladı. Teşkilat üyeleri önceki akşam İstasyon Mahallesi Tepe ve Mert Kıraathanelerini ziyaret etti.  Kahvehane sohbet toplantısına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Gökhan İnce, Habip Bilgin ve partililer katıldı. Tepe mevkii civarında mevcut meselelerin konuşulduğu sohbet toplantısında doğalgaz ve su arızaları sonrasında eşilmiş olan sokakların asfaltının yapılmadığı konusu görüşüldü.
 

SABİT FİYAT

Başkan Ali Ertem yapılmış olan çalışmalar sonrasında kazılmış olan yerlerin hemen asfalt dökülemediğini, yolun çökmesinin tamamlandıktan sonra asfaltın dökülebileceğini ifade etti. Ertem, doğalgaz bağlantı ücretlerinin de Türkiye’de standart bir fiyatla yapıldığını, Çerkezköy’de farklı bir uygulamanın olmadığını belirtti.
 

DOLMUŞLAR YENİLENİYOR

Vatandaşların dolmuş güzergâhlarının yeniden düzenlenmesi ve dolmuş seferlerinin artırılmasına yönelik taleplerini dinleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem dolmuşlarda sıkışıklığın haftanın sadece iki gününde olduğunu bunun haricinde herhangi bir sıkışıklığın olmadığını ifade ederek “İnsanımızın dolmuşların seyri hususunda sıkıntısının olabileceğine ihtimal vermiyorum. Belki haftanın iki günü belli saatlerde bir yoğunluk yaşanıyor olabilir. Dolmuşlar hususunda yeni bir çalışmamız mevcut. Bu hafta içerisinde iki minibüs yenilenmiş olacak. 25 kişilik olan yeni minibüsler yaşanan yoğunluğu belli bir oranda asgariye indirecektir. Yıl içerisinde minibüslerin tamamını yenilemiş olacağız” dedi.
 

HER YER İZLENEBİLECEK

Mahalleye giriş yapılan bazı noktalara kamera konulmasını talep eden vatandaşlar, hırsızlık olaylarının bu şekilde minimuma indirilebileceğini dile getirdi. Ali Ertem de, bu konuda çalışmalar yaptıklarını, kısa bir zaman sonra kamera sisteminin devreye gireceğini belirterek “Bu konuda emniyet müdürlüğü ile bir protokol imzaladık. 41 tane kamera Çerkezköy’ün belirli yerlerine yerleştirilecek. Yani sizin dediğiniz gibi sadece belirli noktalar değil Cengiz Topel Caddesi  boydan boya görüntülenebilecek” şeklinde konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10