Sultan’ı duygulandıran ödül

Namık Kemal Üniversitesi, Gıda Topluluğu Organizatörlüğü, Radyo NKÜ ve NKÜ TV desteğiyle gerçekleştirilen, “NKÜ Medya Ödülleri 2012”, Rektörlük Konferans Salonda düzenlenen tören ile sah

Tekirdağ 28.02.2013 19:14:00 0
Sultan’ı duygulandıran ödül

 45 BİN OY İLE BELİRLENDİ

1 Aralık 2012 tarihinde başlayan ve 31 Ocak 2013 tarihinde sonlanan oylama neticesinde, en fazla oy alan adayın katıldığı kategoride birinci olmaya hak kazandığı belirtilirken, üniversite öğrencilerinin katıldığı ve halka açık olarak internet üzerinden yapılan oylama sonucunda 45 bin oy ile belirlenen 17 farklı kategoriye ödül verildiği ifade edildi.
 

GELİŞİME KATKI SAĞLIYOR

“NKÜ Medya Ödülleri 2012” törenine, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, Namık kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, öğretim elemanları, birçok ünlü sanatçı, oyuncu, TV programcısı ve öğrenciler katıldı.  Sunuculuğunu oyuncu ve tiyatrocu Arda Esen’in yaptığı ödül töreninde konuşma yapan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Medyanın bilgilendirme, kültürel devamlılık, toplumsallaştırma, kamuoyu yaratma gibi işlevleri var. Bu anlamda medya, insanların iletişimi açısından önemli bir kurumdur. Toplumumuzun gelişmesinde ve ilerlemesinde önemli katkılar sağlamaktadır” ifadesini kullandı.
 

SULTAN’A YAŞAM BOYU ONUR ÖDÜLÜ

“En İyi Haber Spikeri” ödülüne layık görülen Nazlı Tolga, törende genç bir üniversitede gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek teşekkür etti. En İyi Erkek Şarkıcı Ödülünü alan Mustafa Ceceli, daha sonra piyano eşliğinde şarkı söyleyerek, salondakilere keyifli anlar yaşattı. Yaşam Boyu Onur Ödülü Türkan Şoray’a verildi. Şoray, “Gösterdiğiniz bu sıcaklığa, yakınlığa, mutluluğa teşekkür ediyorum. Gençlerle birlikte olmak, Namık Kemal Üniversitesi Ödülü ile onurlandırılmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
 

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Onur Ödülü ise, geçen ay hayatını kaybeden Gazeteci Mehmet Ali Birand adına Eşi Cemre Birand’a verildi.  Ödül töreninde konuşan Cemre Birand, “Mehmet Ali Birand aramızda olsaydı gençlere birkaç öğüt verirdi. Şimdi onun adına ben ileteceğim. Cesur olun, inançlarınızdan ödün vermeyin, adil olun, yakınlarınızı yanınızdan ailenizi civarınızda tutun, sıhhatinize iyi bakın” ifadesini kullandı. En İyi Ana Haber Spikeri ödülü Nazlı Tolga’ya, En İyi Radyo Programı ödülü Zeki Kayahan Coşkun’a, En İyi Erkek Şarkıcı ödülü Mustafa Ceceli’ye, En İyi Magazin Programı ödülü Show Tv Show Klup’e, En İyi Gezi Programı ödülü Gülhan’ın Galaksi Rehberi Gülhan Şen’e, En İyi Dizi ödülü Seksenler’e (Birol Güven-Rasim Öztekin), En İyi Erkek Oyuncu ödülü Ahmet Kural’a, En İyi Kadın Oyuncu ödülü Çiğdem Batur’a, En İyi Kadın Şarkıcı ödülü Hande Yener’e, En İyi Yarışma Programı ödülü Eser Yenenler’e (Eyvah Düşüyorum), En İyi Hafta Sonu Sabah Programı ödülü Murat Güloğlu’na, En İyi Spor Programı ödülü Telegol-Serhat Ulueren’e, En İyi Spor Yorumcusu ödülü Uğur Meleke’ye, En İyi Tartışma Programı ödülü Abbas Güçlü’ye (Genç Bakış), En İyi Spor Spikeri ödülü Güntekin Onay’a, Yaşam Boyu Onur Ödülü Türkan Şoray’, Onur Ödülü Cemre Birand’, Teşekkür Ödülü Tayyar Işıksaçan’a verildi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10