Veliköyspor Sanayi deplasmanında galibiyet istiyor

Süper Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen Veliköyspor ligin on ikinci hafta karşılaşmasında Çorlu Sanayispor deplasmanında galibiyet arayacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Çorlu Sanayi

1.03.2013 20:44:00 0
Veliköyspor Sanayi deplasmanında galibiyet istiyor

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin 12. hafta karşılaşmasında deplasmanda Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya gelecek.

 

DEPLASMANA ÇIKACAK

Ligde ikinci devre istediği sonuçları alamayan Veliköyspor bu hafta sonunda deplasmanda Çorlu Sanayispor’a konuk olacak. Ligin ikinci devresine Çorluspor mağlubiyeti ile başlayan Veliköyspor bir önceki hafta ise evinde Şarköyspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Veliköyspor rakibinin ilerleyen dakikalarında gelen golüne engel olamayarak karşılaşmada mağlup duruma düşmüştü. İlk devrenin kalan dakikalarında beraberlik golü için yüklenen temsilcimiz istediğini elde edememişti. İkinci devreye iyi bir başlangıç yapan Veliköyspor bulduğu beraberlik golü ile ümitlendi. Kalan dakikalarda galibiyet için bastıran Veliköyspor rakibinin kontra ataklarına engel olamadı. Şarköyspor bulduğu penaltı golü ile tekrar öne geçti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Şarköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

VELİKÖYSPOR’UN 17 PUANI VAR

Veliköyspor’un rakibi Çorlu Sanayispor ise ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor. Son hafta Ulaş Belediyespor’a konuk olan Çorlu Sanayispor rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koydu. İlk devre bulduğu golle öne geçen Çorlu Sanayispor kalan dakikalarda fark mücadelesi yaptı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de iki gol daha bulmasını bilen Çorlu Sanayispor karşılaşmadan da 3-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bilmişti. Veliköyspor şimdiyi kadar beş galibiyet iki beraberlik ve dört yenilgi ile beşinci sırada bulunuyor. Ev sahibi ekip Çorlu Sanayispor ise iki galibiyet beş yenilgi ve dört mağlubiyet ile 11 puanla altıncı sırada yer alıyor.
 

''GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''

Veliköyspor teknik direktörü Ahmet Sarı, Çorlu Sanayispor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Ligde galibiyet serilerine başlamak istediklerini ifade eden Sarı” Ligin ikinci devresinde iki mağlubiyet alarak taraftarımızı üzdük. Çorlu Sanayispor karşılaşması da zor bir karşılaşma olacak. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp, zirve yarışını sürdürmemiz gerekiyor. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok'' dedi.
 

YARIN OYNANACAK

Çorlu Sanayispor ile Veliköyspor arasında Pazar günü saat 13’00’de Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmanın büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10