''Müzik aleti çalamadım ama hayalimi gerçekleştirdim”

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Namık Kemal Üniversitesi tarafından Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen‘Başarı Öyküsü’ adlı konferansa katıldı.

Tekirdağ 1.03.2013 20:48:00 0

 BAŞARI ÖYKÜSÜNÜ ANLATTI

Dalgıç’ın yanı sıra, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, akademisyenler, bazı bürokratlar ve öğrencilerin ilgiyle izlediği konferansa konuşmacı olarak katılan Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin Holding’in başarı öyküsünü anlattı.
 

DÜZENLİ OLMAK VERİM GETİRİR

İnsanın önemine değinen Şahin “15 Ülkede 10 bin çalışanımız var. Ciromuz da 1 Milyar Dolar civarındadır.50 Milyon kişiyi giydiriyoruz, Turizm ve Tekstilin yanı sıra birçok alanda faaliyet gösteriyoruz. Kendi kaderini tayin eden insan olmadan başarılı girişimci, lider olamazsınız. Size zarar veren alışkanlıkları terk edin, düzenli olmak da verim getirir “ dedi.
 

HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

Şahin ve Rektör Şimşek’le beraber öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Başkan Adem Dalgıç, Şahin’e aydınlatıcı bilgileri için teşekkür etti. Daha önceden Belediye Başkanı olmak gibi bir düşüncesi olmadığını ancak Şehrin sorunlarını görmeye başladıktan sonra bu kararı verdiğini dile getiren Dalgıç ''Daha önceden ihmal edilen birçok sorunu çözdük. Geleceğe ümitle bakan bir Belediye olduk” dedi. Bir öğrencinin Şimdiye kadar hayal edip de yapamadığınız şey nedir sorusunu cevaplayan Dalgıç “ Bir müzik aleti çalmayı çok istedim, başaramadım. Ancak birçok öğrenciye sanatı öğretmek için Belediye Konservatuarı kurarak hayallerimi gerçekleştirdiğim için mutluyum” dedi.
 

HEDİYELER VERİLDİ

Daha önceleri İnşaat Mühendisi, Müteahhit olmayı hayal ettiğini anlatan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek de bu hayalini rektör olduktan sonra üniversite bünyesinde birçok inşaat yaparak gerçekleştirdiğini söyledi. Konferans sonunda Şahin’e  Başkan Dalgıç ve Rektör Şimşek tarafından çeşitli hediyeler verildi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10