Tekirdağspor’a destek yemeği

Tekirdağ’ın önde gelen firmalarından Ata Mobilya, Tekirdağspor’a zorlu Sultanbeyli Belediyespor karşılaşması öncesi moral yemeği verdi.

3.03.2013 18:25:00 0
Tekirdağspor’a destek yemeği

 Oldukça neşeli geçen yemekte morallerinin yüksek olduğu gözlenen futbolcula,r yemek sonunda galibiyet için ellerinden gelen mücadelenin fazlasını sahaya yansıtmaya çalışacaklarını belirtirlerken yemeği düzenleyen Ata Mobilya’nın sahibi ve Tekirdağ Aktif Sanayici İş adamları Derneği Başkan Yardımcısı Özkan Taşkıner, yaptığı açıklamada “Tekirdağspor’umuza şampiyonluk yolunda hafta sonu yapacağı önemli karşılaşma öncesinde moral verebilmek ve takımımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek amacı ile tüm takım ve yöneticileri ile birlikte olabileceğimiz bir akşam yemeği düzenledik. Oldukça güzel bir organizasyon oldu. Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin moralini yükseltebildiğimize inanıyorum. Bu zorlu maçta futbolcu kardeşlerimin ellerinden gelen mücadeleyi sergileyip maçı kazanacağına inanıyorum.” diye konuştu.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Keyifli bir ortamda İki Kardeşler Et Lokantası’nda yenen akşam yemeği Tekirdağsporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular ile geceyi düzenleyen Ata Mobilya’nın sahibi Özkan Taşkıner’in  toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10