Portakal’dan birinci yıl kutlaması

Çerkezköy’de hizmet veren Portakal Spor Merkezi’nin birinci kuruluş yıldönümü kutlandı. Portakal Spor Merkezi’nde yapılan kutlamaya üyeler ve aileleri katıldı. Verilen kokteylde konuşma yapan Portakal Sp

Çerkezköy 3.03.2013 18:26:00 0
Portakal’dan birinci yıl kutlaması

 Çerkezköy Haber - 8 Ekim 2011’de Çerkezköy’de açılan Portakal Spor Merkezi Çerkezköy Şubesi, birinci kuruluş yılını kokteylle kutladı.

 

KOKTEYL İLE KUTLADI

Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşen kutlamaya spor merkezi üyeleri ve aileleri katıldı Canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen üyeler, günü tadını çıkardı. Kutlamada konuşma yapan Portakal Spor Merkezi işletmecisi Serpil Elmas, bir yıl içinde üye sayılarını 300’e çıkardıklarını ifade ederek “Bir sene boyunca Türkiye Portakal Spor Merkezi Çerkezköy Şubesi olarak hizmet veriyoruz. Sadece kadınlara yönelik bir spor merkezisiyiz. Burada sadece spor yapmıyoruz. Bize gelen üyelerimize fit motivasyon ve psikoterapi gibi eğitimler de uyguluyoruz” dedi.
 

SPOR, HASTALIK RİSKİNİ AZALTIR

Düzenli spor yapanların yaş sürecinin de uzadığını ifade eden Elmas, “Spor gripten kansere kadar her çeşit hastalığa yakalanma riskini çok fazla azaltır. Egzersiz esnasında mutluluk hormonu olan seratonin salgılandığından kişi mutlu ve huzurlu olur” dedi. Spor merkezinin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Elmas “Spor Merkezimizde Yoga, Step-Aerobik, Latin dansları, Tae-bo, Plates ve diyetisyen danışmanlığı yapılmaktadır” dedi.
 

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10