Lokalde başlayan kavga karakolda son buldu

Çerkezköy’de cumartesi gece saat 02.30’da CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez’in Özcan Sokak’ta bulunan Çerkezköy İş Adamları lokalinde işletmecilerle yaşadığı sözlü

Çerkezköy 9.03.2013 16:31:00 0
Lokalde başlayan kavga karakolda son buldu

 

 

OFİSİN CAMLARINI KIRDILAR

 

Veliköy’de bulunan Köşk müzikholün sahibi ve aynı zamanda Çerkezköy İş Adamları Lokali işletmecisi Ercan Düzgün (36) ile CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Dönmez arasında önceki gece başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Sözlü münakaşaya küfür karışınca Lokalde başlayan kavga sonrası Ercan Düzgün’ün Köşk Müzikhol’deki adamlarına haber vermesinin ardından gelen 10 kişilik grup, Dönmez’e ait ofisin camlarını taşlarla kırdı.
 
 

BİRBİRLERİNDEN DAVACI OLDULAR

 

Öztrak Caddesi üzerinde bulunan CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez’in bürosunun basılıp camlarının kırılmasının ardından birbirinden davacı olan taraflar, önce Çerkezköy Devlet Hastanesi aciline götürüldü. Her iki kişinin de ellerinden yaralandığı kavga sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Dönmez ve beraberindekiler ifadelerinin ardından nöbetçi Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.
 
 

“KOMPLO İLE KARŞI KARŞILAYIM”

 

Olayın bir komplonun parçası olduğunu savunan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez “Bu olayın buralara gelmesinin tek sebebi AKP’li bir yöneticinin Kapaklı’da içki içişinin fotoğrafını çekmiş olmamdır. Partili arkadaşlar da bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşınca kendimi bir anda aynı günün gecesi bu komplonun içinde buldum. Gece yarısı Çerkezköy İş adamları Lokalinde beni darp etmeye çalışanlar ofisimi basıp ofisin camlarını taşladı. Büyük bir komplo ile karşı karşıyayım” diyerek olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
 
 

2009’DA DA GÜNDEME GELMİŞTİ

 

2009 yerel seçimlerinde CHP’den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Metin Dönmez, 2009 seçimleri öncesinde de benzer bir olayla gündeme gelmişti.
 
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10