Kadın olmadan seçim kazanılmaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, yaklaşan yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptığı değerlendirmede, 'Kadınlar olmadan, güçlü bir kadın ç

Bölgede Gündem 11.03.2013 09:53:00 0
Kadın olmadan seçim kazanılmaz

 Çerkezköy Haber - 'CHP Kadınları Anadolu Yollarında 7 ay 7 Bölge' projesi kapsamında Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve beraberindekiler partinin Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti.

BU GÜÇ KADINLARDAN GELECEK
Projeyle Kadın Kollarını daha etkin ve güçlü hale getirmek istediklerini söyleyen Dokuzcan, "Bizim yaşadığımız coğrafyada huzuru, barışı ve sevgiyi örgütleyecek güç gelmek zorundadır. Bu güç de kadınlardan gelecektir. Buna emeği geçen ve geçecek bütün kadınlarımıza, yoldaşlarımıza selamlarımızı, sevgilerimizi gönderiyoruz. Yaptığımız çalışmanın 3 ana amacı var: Birincisi; Kadın Kollarımızı daha etkin, güçlü bir hale getirmek. Yaklaşan yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmanın yolu kadınlarımızdan geçiyor. Dolayısıyla kadınlar olmadan, güçlü bir kadın çalışması olmadan seçim kazanmak mümkün değil. Amacımız iktidar yürüyüşünde ve kadın erkek eşitliğine giden yolda CHP'nin Kadın Kolları olarak üzerimize düşeni yapmaktır” dedi.
 
AMAÇ TEMSİLİ ARTIRMAK
Diğer bir amaçlarının yaklaşan yerel seçimlerde, yerelde halkın sorunlarını dinleyerek, halkla birlikte olarak ve çözüm önerilerini alarak yerele dair kadın politikalarını geliştirmek, yaklaşan genel ve yerel seçimlerde kadın sayısını siyasi temsilde arttırmak olduğunu söyleyen Dokuzcan, açıklamasının ardından basına kapalı olarak üyelerle sohbet etti.

Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10