ÇTSO Lisesi’nden kadınlar günü eğlencesi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla veli ve öğretmenleri bir araya getiren bir gece düzenledi. Kapaklı Turkuaz Restaurant’ta bir araya gelen veli ve öÄ

Çerkezköy 11.03.2013 09:58:00 0
ÇTSO Lisesi’nden kadınlar günü eğlencesi
Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi tarafından Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen eğlence programına okul idarecileri, öğretmen ve çok sayıda veli katıldı. Okul idaresi tarafından geleneksel hale getirilen öğretmen ve veli buluşması,  özellikle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe denk getirildi. Gecede, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müzik Öğretmeni Süleyman Özoğul’un koordinatörlüğünde, Gençlik Korosu tarafından seslendirilen ‘Arda Boyları’ isimli CD’nin tanıtımı yapıldı. Çoğunluğu anonim parçalardan oluşan CD velilerin beğenisine sunuldu.
 
KADIN HER ALANDA DAHA FAZLA
ÇTSO Lisesi Müdürü Mustafa Türk, yemek öncesinde yaptığı konuşmada Dünya Emekçi Kadınlar Gününün, bütün kadınlara mutluluklar getirmesi dileklerinde bulunarak, evde kızların, okulda öğretmenlerin çokluğuna dikkat çekti. Mustafa Türk “Okulumuzun mevut öğrenci sayısı 1500’dür. Bu rakamın büyük çoğunluğunu kızlar oluşturmaktadır ki bu rakamın 900 olduğunu iftiharla söylemek isterim. Aynı zamanda 50 öğretmenimizin de 35 tanesi kadın. Evde de aynı şeyi söyleyebilirim. Yani bizim yaşamakta olduğumuz her alan da kadının egemenliği söz konusudur. Biz bundan gurur duyuyoruz” dedi.
 
YAPANLARI UNUTMADI
Öğrenci aileleri ve öğretmenlerin buluşmasını sağlamak amacıyla düzenledikleri etkinliklerin 4.’sünü gerçekleştirdiklerini söyleyen Türk “Bir araya gelmeyi amaçladığımız bu etkinliğimizin asıl amacı öğretmenlerimizle öğrenci ailelerinin tanışmalarını sağlamak, tanışırken aynı zamanda eğlenebilmektir. Bu yıl 4.’sünü düzenlediğimiz eğlence programımızı geleneksel hale getirdik. Her şeyden önce okulumuzu yaparak, çocuklarımızın eğitim ve öğretimine sunan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na ve Çerkezköylü iş adamlarına bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
TÜRKİYE’DE İLK
Az zamanda çok işler başardıklarını ifade eden Mustafa Türk “Bu gece vesilesiyle okulumuzun müzik öğretmeni Süleyman Özoğul’un koordinatörlüğünde,  Gençlik Koromuzun çıkarmış olduğu CD’yi de sizlere takdim etmenin onurunu yaşıyoruz. Bu Türkiye’de bir okul tarafından ilk kez yapılmış bir çalışmadır. Biz burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, gönlünüzce eğlenmenizi diliyorum” dedi. 
 
Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10