Tekirdağspor üç golle kazandı 3-0

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 20.hafta karşılaşmasında Tekirdağspor deplasmanda Kırklareli Sanayispor ile karşı karşıya geldi. Zirve adına önemli bir karşılaşmaya çıkan Tekirdağspor karşıla

11.03.2013 19:35:00 0
Tekirdağspor üç golle kazandı 3-0

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig’de ligde mücadele eden Tekirdağspor deplasmanda Kırklareli Sanayispor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı.

 

İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI

Kırklareli Sentetik Çim Sahası’nda Pazar günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan mücadelesi verdi. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Tekirdağspor istediği gol ve golleri bulamadı. Rakibinin ataklarını karşılayan Kırklareli Sanayispor geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresi de golsüz eşitlik ile tamamlandı.
 

BÜLENT TEKİRDAĞSPOR’U ÖNE GEÇİRDİ

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan Tekirdağspor karşılaşmanın 49.dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Bülent şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Tekirdağspor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Tekirdağspor’da 58.dakikada Birol’un bir golü ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Tekirdağspor karşılaşmanın 74.dakikasında Birol ile farkı ikiye çıkardı.
 

FARK İKİYE ÇIKTI 

Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun sergileyen Tekirdağspor 76.dakikada ilk golün sahibi Bülent ile farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Tekirdağspor bu galibiyet ile puanını 39’a çıkartarak, lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi.
 

TARAFTARA ARMAĞAN ETTİ

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Tekirdağspor Genel Koordinatörü Mehmet Ali Çınar “ Pazar günü oynadığımız herkesin kolay olarak değerlendirdiği Kırklareli Sanayispor maçını kazanan sporcularımı yürekten kutlar ve başarılarının devamını dilerim.  Alınan bu galibiyeti, geçen hafta evimizde kaybettiğimiz halde maç sonrası sporcularıma ve bizlere desteklerini sunan taraftarımıza armağan etmek istiyorum. Galibiyet sonrası genelde bu tür güzel davranışların olmadığı ülkemizde, taraftarımızın bize gösterdiği bu destek kulübümüzü fazlasıyla memnun etmiştir” dedi.
 

“BÜYÜK EMEKLER HARCIYORUZ”

Karşılaşmaya da değinen Çınar “ İlk yarıda topa hakim taraf olmamıza rağmen saha zemininin kötü oluşu, rakibin kapanması ve son vuruşlarda ki şansızlıklar ilk yarıda gol bulmamızın önünde ki en büyük engeldi. İkinci yarıda ki oyunumuzla maça asılmamız, kazanma arzumuz şampiyonluk yolunda çok önemli engellerden bir tanesini aşmamıza vesile olmuştur.Bundan sonraki maçlarda da sporcularımın aynı arzu ve istekle mücadele etmelerini kendilerinden bekliyorum. Sezon başından bu yana hakemler hakkında en ufak  olumlu veya olumsuz bir açıklama yapmamış teknik adamım. Ancak son haftalarda hakem hataları bizleri oldukça zor durumda bırakmaktadır. Bu hafta karşılaşma 1-0 devam ederken bariz bir penaltı ve yüzde yüz bir golümüz verilmemiştir. Karşılaşma bu sonuçla devam ederken tesadüf eseri bir gol yemiş olsak belkide sezon boyunca verdiğimiz tüm emekler yok olacaktı. Hakemlerimizin kötü niyetli olduğunu inanmıyorum; ancak bizlerde büyük emekler harcayarak bu günlere gelmiş bir kulübümüz. Kendilerinden ricamız daha dikkatli davranarak kararlarını gözden geçirmeleridir” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10