Veliköy ÇPL’deki tatbikat gerçeğini aratmadı

Veliköy Çok Programlı Lisesi’nde önceki yangın, deprem ve kurtarma tatbikatı düzenlendi. Önceki yıllarda Veliköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen tatbikat, BÃ

Çerkezköy 11.03.2013 19:39:00 0
Veliköy ÇPL’deki tatbikat gerçeğini aratmadı

 BU YIL DAHA KAPSAMLI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yaklaşık 600 öğrencinin eğitim gördüğü Veliköy Çok Programlı Lisesi’nde yangın alarmının verilmesi ile başlayan tatbikat kapsamında, itfaiye ekipleri senaryo gereği çıkan yangına müdahale ederek yangını kısa sürede söndürdü. Önceki yıllara oranla bu yıl daha kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilen tatbikat kapsamında senaryo gereği binada mahsur kalan öğrenciler de itfaiye merdiveni ve sedye ile binadan tahliye edildi. Okul bahçesinde senaryo gereği çıkarılan yangını da öğrencilerle birlikte söndüren itfaiye ekipleri, olayı bir yangın ve deprem anında nasıl davranılması gerektiği konusunda da öğrencilere bilgiler verdi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Tatbikatla ilgili değerlendirme yapan Veliköy Çok Programlı Lisesi Müdürü Muzaffer Arslan Deprem haftası dolayısıyla öğrencileri deprem ve yangın konusunda bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirilen tatbikat dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve Veliköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10