“Sağlık konusunda insanlara mobbing şiddet uyguluyorlar”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları tarafından “Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları” konulu bilgilendirme konferansı düzenlendi.

Çerkezköy 11.03.2013 19:39:00 0
“Sağlık konusunda insanlara mobbing şiddet uyguluyorlar”

 KADIN ADAY GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN

Pazar günü saat 13.30’da Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen konferansa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebahat Kolar, Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Varol, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri ile vatandaşlar katıldı. MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebahat Kolar’ın açılış konuşmasının ardından konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, “Bizler nasıl kahvelere gidip vatandaşlarımızı dinliyorsak, kadın kollarımız da bizlerle omuz omuza gelerek kahvehanelerde kadına şiddet konularını anlatıyorlar. Bugün gerçekleştirdikleri konferans da takdire şayandır. Bayanlarımızın parti içinde böyle çalışmalar yapmaları bizleri ayrı mutlu ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı gelecek seçimlerde bir kadın aday gösterir ise hiç şaşırmayın” dedi.
 

“MOBBİNG ŞİDDET UYGULUYORLAR”

Türkiye’de sağlık sorunlarının bulunduğunu ifade eden Ordu, “Gerçekten sadece Çerkezköy değil, Türkiye’de de sağlık konusu maalesef sıfırın altında sıfırdır. Hele hele Çerkezköy’de sağlık konusunda insanlara mobbing (işyerinde psikolojik şiddet) uygulayarak seslerini çıkartıyorlar. İnsanlar acı içinde evlerinde kıvranırken, imkanları dahilinde aldıkları gelirlerle üniversite hastanelerine gidemiyorlar. Çerkezköy’de 1995 model bir sağlık ekipmanı ile beraber sağlık tedavisi yapılmaya devam ediyor” dedi.
 

1995 YILINDAKİ TEKNOLOJİ DEVAM EDİYOR

Çerkezköy’ü yöneten yerel yönetimlerin ve iktidar partisinin yöneticilerinin topluma herhangi bir katkıları olmadığını iddia eden Ordu, “Mobbing uygulamaları ve her türlü ayak oyunları ile topluma baskı yapıyorlar. Bu konferansı Milliyetçi Hareket Partisi değil, iktidar partisi olan belediye yönetiminin vermesi gerekiyordu. Ancak maalesef dediğim gibi onların sağlık konusu hiç umurlarında değildir. 10 yıldır yönettikleri Çerkezköy’e sağlık konusunda arpa boyu kadar bir katkı gelişme yapmamışlardır. 1993 yılında mevki sahibi olduğumuz zamanlarda 2,3,4 nolu sağlık ocaklarını ve devlet hastanesini yapan bu kardeşinizdir. Peki onlar çıkıp Mustafa Ordu 1993 yılında bunları yaptı diyerek biz de sağlık konusunda şunu ilave ettik diyebiliyorlar mı? Bizim bıraktığımız 1995 yılındaki teknoloji halen devam etmektedir. Yetkililer ise psikolojik şiddet ile millete bunu duyuramıyorlar. Bazıları ise piyasaya çıkıp esnaf vatandaşlara Mustafa Ordu ile konuşursanız canınızı yakarız diyorlar. Onun için bu gibi kişilerin söylediklerini ciddiye almayınız, ilk önce kendinizin ve ailenizin sağlığı önemlidir. Bizim kadın kollarında bu konuda elinden geleni yapmış, kadına şiddet konusunu anlatmıştır” diye konuştu.
 

“SANDIKTA MÜHÜR İLE GÖNDERECEKSİNİZ”

Herkesin yaptığının hesabını vereceğini ifade eden Ordu “ Bazı arkadaşlar bu kişiler için “ Allahın’dan bulsun” diyorlar. Bu kişileri Allah’a havale etmeyelim. Çünkü bir yıl sonra sandığa gideceğiz. Sizler sandıkta mührü vurup onları göndereceksiniz. Onları gönderdikten sonra da Allah’ın verdiği cezayı göreceksiniz. Vatandaşlarımızın bu gibi konferanslara katılmasını istiyorum. Bugün konferansa katılan 100 kişiden biri  çevresinde bulunan 50 kişiye bu konuyu anlattığı zaman 5 bin kişiye ulaşmış oluruz. O bize ayrı bir mutluluk verir. Onun için bir elin nesi var, iki elin sesi var” diye konuştu.
 

KONFERANS VERİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Ordu’nun konuşmasının ardından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.İlkay Filizcan tarafından kadınlarda en sık rastlanan hastalıklar konusunda konferans verildi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10