Sitespor’u Şafak Torin yıktı 5-0

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sitespor Veliköy Sahası’nda şampiyonluk hedefleyen Velimeşe Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremey

12.03.2013 16:50:00 0
Sitespor’u Şafak Torin yıktı 5-0

 VELİKÖY’DE OYNANDI

Çerkezköy Haber- Süper Amatör Lig’te 13.hafta karşılaşmasında Sitespor Veliköy Sahası’nda Pazar günü Velimeşe Belediyespor’u konuk etti. Pazar günü saat 15.00’de oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekipte kontrollü bir mücadele sergiledi. Sitespor kendi sahasında oynamanın avantajı ile rakibi karşısında ağırlığını hissettirmeye çalışırken, konuk ekip Velimeşe Belediyespor ise ilk dakikalarda kontra ataklarla Sitespor kalesinde gol aramaya çalıştı. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.
 

VELİMEŞE ÖNE GEÇTİ

İlerleyen dakikalara doğru ataklarını sıklaştıran konuk ekip Velimeşe Belediyespor oyunun hakimiyetini eline aldı. İlerleyen dakikalara doğru her iki takımda etkinliğini artırdı. Ancak her iki takımın defans oyuncuları ileri uç elemanlarına gol fırsatı tanımadı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Velimeşe Belediyespor Eraycem’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Gelen golle birlikte rahatlayan Velimeşe Belediyespor ikinci gol için rakip kaleye yüklenirken, ev sahibi ekip Sitespor ise rakip kalede beraberlik golü aradı. İlerleyen dakikalarda konuk ekip üstünlüğü ile devam etti. Sitespor beraberlik için geliştirdiği ataklardan pozisyonlara girse de son vuruşlarda istediğini elde edemeyince skora da denge getiremedi. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Velimeşe Belediyespor Şafak’ın ayağından bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı.
 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

Arka arkaya bulduğu gollerle rahatlayan konuk ekip Velimeşe Belediyespor Sitespor kalesine çok rahat geldi. Sitespor ise oyun disiplininden tamamen koptu. Sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren Velimeşe Belediyespor 37.dakikada ikinci golün sahibi Şafak Torin ile farkı üçe çıkardı. Gelen golle birlikte rahatlayan Velimeşe Belediyespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol sergilerken, ev sahibi ekip Sitespor ise farkı indirmeye çalıştı. Sitespor’un gol için geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren Velimeşe Belediyespor ilk devrenin son dakikalarında Şafak Torin’in ayağından bir gol daha bularak farkı dörde çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında da başka gol olmadı.
 

SİTESPOR GOL ARADI

Karşılaşmanın ikinci devresine konuk ekip Velimeşe Belediyespor’un üstünlüğü ile girildi. Sitespor farkı indirmek için yüklense de sonuca gidemedi. İyi kapanan ve orta alanda iyi bir mücadele sergileyen Velimeşe Belediyespor Sitespor ataklarında gole izin vermedi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde de Velimeşe Belediyespor  dört farklı skor üstünlüğünü sürdürdü. Sitespor tüm hatları ile şeref sayısı için yüklenirken, Velimeşe Belediyespor ise aradaki skor farkını beşe çıkarma mücadelesi verdi.
 

11 PUANDA KALDI

Rakibi karşısında iyi kapanan ve kontralarla gol arayan Velimeşe Belediyespor karşılaşmanın ikinci devresinin son dakikalarına doğru günün başarılı ismi Şafak Torin ile beşinci golü buldu. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Velimeşe Belediyespor’un 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Sitespor bu mağlubiyet ile 11 puanda kalırken, Velimeşe Belediyespor ise puanını 26 yaparak şampiyonluk şansını sürdürdü.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10