Kazanan dostluk oldu

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor’un yöneticileri ile Çerkezköy’de görev yapan basın mensupları halı saha karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Baştan sona dos

14.03.2013 19:51:00 0
Kazanan dostluk oldu

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy basını ile Çerkezköyspor Yönetimi arasında gerçekleştirilen halı saha futbol maçında centilmenlik ve mücadele sahaya yansıdı.

 

OLİMPİYAT SAHASI’NDA OYNANDI

Çerkezköy Olimpiyat Halı Sahası’nda önceki akşam saat 22.00’de Çerkezköyspor Yönetimi ile basın mensupları dostluk karşılaşmasında karşı karşıya geldiler. Çerkezköyspor yönetiminde Başkan Ahmet Korkmaz, Genel Menejer, Ergun Uncuoğullarından, Teknik Direktör Mustafa Suat Akdereli, Alt yapı Teknik Direktörü Vedat Çolak Futbol Şube sorumlusu Ömer Faruk Bilgin, Murat Kuyumculuk sahibi ve Çerkezköyspor’a maddi manevi desteklerini esirgemeyen Murat Narçın yer aldı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR ÇABUK TOPARLANDI

Karşılaşmayı Çerkezköyspor Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Boz, Çerkezköyspor’un başarılı futbolcuları Fırat Işık, Muzaffer Kurt, Bekir Çelik, Atalay Özyurt’ta izledi. Karşılaşmada ilk golü basın mensupları adına Onur kaydederken, ilerleyen dakikalara doğru özellikle Ergun Uncuoğulları ve Vedat Çolak ile etkili bir oyun ortaya koyan Çerkezköyspor yönetimi aradaki farkı açmasını bildi.
 

AHMET KORKMAZ TECRÜBESİNİ ORTAYA KOYDU

Karşılaşmanın ilk devresi Çerkezköyspor Yönetimi’nin 5-3’lük üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada ikinci devre iki ekipte tecrübesini sahaya yansıttı. Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz karşılaşmada yaptığı kurtarışlarla tecrübesini ortaya koyarken, basın mensupları da iyi organize olarak farkın daha da açılmaması için mücadelesini sürdürdü. Her iki takımında kontrollü bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmadan Çerkezköyspor yönetimi 10-8’lik galibiyet ile ayrıldı.
 

“ÖZVERİ İLE MÜCADELE ETTİLER”

Karşılaşmanın ardından ise iki takım oyuncuları dostluk örneği sergilerken, Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz günün anısına iki takım oyuncularına baklava ikram etti.Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Her zaman basın toplantılarında ve karşılaşmalarda bir arada olduğumuz basın mensuplarımız ile dostluk karşılaşması yapmak istedik. İki takım oyuncuları da büyük özveri ile mücadele ettiler. Karşılaşmanın sonucuna bakmıyoruz. Ancak bugün ki karşılaşma da dostluk kazanmıştır” diye konuşu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10