Tıp Bayramı’na lokumlu kutlama

AK Parti Çerkezköy ilçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve bazı partililer, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi ve özel hastaneleri ziyaret etti.

Çerkezköy 14.03.2013 19:53:00 0
Tıp Bayramı’na lokumlu kutlama

 İLK DURAK DEVLET HASTANESİ

Dün saat 11.30’da başlanan ziyarette ilk durak Çerkezköy Devlet Hastanesi oldu. AK Parti Çerkezköy Başkanı Alaettin Demirbağ ve parti üyelerinin gerçekleştirdikleri ziyarette heyet, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Karaoğlu tarafından karşılandı. Karaoğlu’nun Tıp Bayramı’nı kutlayan Demirbağ, hastanenin sıkıntılarının olup olmadığı konusunda da bilgi aldı.
 

KADRO SIKINTILARIMIZ VAR

Ziyaret dolayısıyla AK Partililere teşekkür eden Dr. Necati Karaoğlu, hastane konusunda birkaç kadro beklediklerini belirterek “En az bir doktorun kendini geliştirmesi 10 yıllık bir emek istiyor. O yüzden kadrolarda genel olarak bir sıkıntı yaşıyoruz. Kardiyoloji Bölümünde kadrodan dolayı bir sıkıntımız vardı. Yeni ataması yapılan Kardiyolog bir arkadaşla göreve başladık. İki tane göz doktoru sıkıntımız var. Ve ayrıca Psikiyatri ve Radyoloji bölümlerinde yine ufak tefek kadro sıkıntımız var” dedi.
 

LOKUM İKRAM EDİLDİ

Partililer Tıp bayramı dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Çerkezköy Devlet Hastanesi’nden sonra Özel Optimed Hastanesi’ni ziyaret etti. Özel Optimed Hastanesi başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan tarafından karşılanan heyet, Arslan’a lokum ikram etti. AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Arslan’ın tıp bayramını kutlarken, Arslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek partililere teşekkür etti.
 

 “KADRO OLMADAN NASIL HİZMET VERECEĞİZ?”

AK Partililerin son durağı ise Özel Çerkezköy Hastanesi oldu. Hastane girişinde karşılaştığı doktorlarla tek tek tokalaşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ doktorların ve hastane çalışanlarının tıp bayramını kutladı. AK Partili heyet, Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Ahmet Türker’i ziyaret ederken, Türker partililere yapımı devam eden yeni hastane ile ilgili bilgi verdi. Hastanenin inşaatının Ekim ayında bitmesini planladıklarını ifade eden Türker “Hastane içerisinde tıbbı cihazları almaya başladık. Yeni bina yapıyoruz ve yeni sıfır cihazlarla hizmet vereceğiz. Binayı güzel yapmak değil amacımız hizmeti iyi yapmak önemli olan budur” dedi. Devlet tarafından özel hastanelerin kadrolarının kısıtladığını ifade eden Türker “Hastane olarak büyümemizi istiyorlar ama ona göre kadro vermiyorlar. Biz yatırımı yaptık yeter ki kadro açsınlar” dedi. AK Partililer ziyaret ettikleri başhekimlere lokum ikram ederek onların Tıp Bayramını kutladı.
 

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10