Çerkezköyspor Tekirdağspor deplasmanında

Bölgesel Amatör Lig’de haftaya moralli giren Çerkezköyspor ligin 21.hafta karşılaşmasında Tekirdağspor deplasmanına çıkacak. Namık Kemal Stadyumunda bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30??

15.03.2013 17:53:00 0
Çerkezköyspor Tekirdağspor deplasmanında

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor deplasmanda şampiyonluk hedefleyen Tekirdağspor ile karşı karşıya gelecek.

 

BAĞCILARSPOR’U KONUK ETTİ

Haftaya 20 puanla giren temsilcimiz Çerkezköyspor 23 puanda yer alan Bağcılarspor’u Mustafa Uğraş Stadyumunda konuk etti. Maçın ilk dakikalarına konuk ekip Bağcılaspor etkili başlarken, ilerleyen dakikalarda etkinliğini artıran temsilcimiz Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla galibiyet golünü aradı. Çerkezköyspor’un gol için geldiği dakikalarda kontra ataklarla iyi gelen Bağcılarspor bulduğu golle öne geçti.
 

İLK DEVRE BERABERLİĞİ YAKALADI

İyi bir oyun ortaya koymasına rağmen gelen golle birlikte mağlup duruma düşen Çerkezköyspor çabuk toparlanarak beraberlik için konuk ekibin kalesine yüklendi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor ilk devrenin son dakikalarında Zülküf’ün ayağından bulduğu golle beraberliği sağladı. Beraberlik golünün ardından başka gol olmayınca ilk devre 1-1’lik beraberlik ile tamamlandı.
 

GOLLER İKİNCİ DEVRE GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor ikinci devrenin 47.dakikasında Fırat’ın mükemmel frikik golü ile karşılaşmada öne geçti. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor’da Gökhan Doğan’ın ortasını iyi takip eden Fırat mükemmel bir vole golü ile farkı ikiye çıkarttı. Oyundan kopmayan konuk ekip 70.dakikada Başar’ın golü ile farkı tekrar bire indirdi. Karşılaşmanın 85.dakikasında kornerden gelen topu iyi takip eden Ali Kayhan gelişine vurduğu top ağlarla buluştu.  Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

MAÇ SAATİ BEKLENİYOR

İkinci devreye iyi başlamamasına rağmen Bağcılarspor karşılaşması ile kendine gelen temsilcimiz bugün oynayacağı Tekirdağspor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı haftanın ilk antrenmanı ile başladı. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.
 

TEKİRDAĞSPOR 39 PUANDA

Ligde şampiyonluk hedefleyen Tekirdağspor ise son hafta karşılaşmasında deplasmanda Kırklareli Sanayispor’u konuk etti. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde üç gol bulan konuk ekip karşılaşmadan da 3-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bildi. Karşılaşmanın ardından hazırlıklarını Salı günü başlayan Tekirdağspor on beş dakikalık koordinasyon ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman iki grup halinde beşe iki çalışmayla devam etti. Tam kadro gerçekleşen çalışma 25x20 metrelik iki alanda çok amaçlı pas oyunu, ardından kenar organizasyonu ve streching hareketleriyle son buldu. Tekirdağspor dün yaptığı tek idman ile maç saatini beklemeye başladı.
 

İLK MAÇI HAZIRLAYALIM

Çerkezköyspor ile Tekirdağspor ilk devre karşı karşıya geldi. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmada Çerkezköyspor etkili bir oyun sergiledi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde sağlı sollu ataklarını sürdüren Çerkezköyspor karşılaşmanın 82.dakikasında Fırat Işık’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bilmişti.
 

KARŞILAŞMA BUGÜN

Tekirdağspor ile Çerkezköyspor 21.hafta karşılaşmasında Namık Kemal Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Bugün oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.
 

LİDER EVİNDE

Haftaya lider durumda giren Tuzlaspor evinde 22 puanda bulunan Suadiye Belediyespor’u konuk edecek. Tuzla Belediye Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Lider Tuzlaspor’u takibini sürdüren Sultanbeyli Belediyespor ise 21.hafta karşılaşmasında Kırklareli deplasmanında Babaeskispor’a konuk olacak. Son haftalarda yakaladığı çıkış ile taraflı tarafsız dikkatini çeken Babaeskispor karşısında Sultanbeyli Belediyespor galibiyet için mücadele edecek. Babaeski 100.Yıl Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan 13.30’da başlayacak.
 

İSTANBUL DERBİSİ VAR

Haftaya 37 puanla dördüncü sırada giren Sultangazispor ise Kırklareli Sanayispor ile üç puan mücadele edecek. Cebeci Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak. İki İstanbul ekibinin karşı karşıya geleceği karşılaşmada ise Bağcılarspor ile İncirlispor karşı karşıya gelecek. Çerkezköyspor karşında aldığı 4-2’lik skor ile ikinci devredeki ilk mağlubiyetini alan Bağcılarspor taraftarına bu yenilgiyi unutturmak istiyor. Bağcılar Mahmutbey Stadyumunda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.
 

LÜLEBURGAZSPOR HÜKMEN

Ligde şampiyonluk şansı azda olan Edirnespor Gençlikspor ise evinde çok iyi maçlar çıkaran Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’a konuk olacak. Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan karşılaşma ise Körfez Belediyesi Sahası’nda oynanacak. İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Lüleburgazspor ise haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI


Tekirdağspor - Çerkezköyspor
 

Babaeskispor - Sultanbeyli Belediyespor

 

Körfez Belediyesi - Edirnespor Gençlik

 

Tuzlaspor - Suadiye Belediyespor

 

Bağcılaspor - İncirlispor

 

Sultangazispor - Kırklareli Sanayispor

 

PUAN DURUMU

 

1- Tuzlaspor 41

 

2- Sultanbeyli Belediyespor 40

 

3- Tekirdağspor 39

 

4- Sultangazispor 37

 

5- Edirnespor Gençlik 35

 

6- Körfez Belediyesi 30

 

7- Lüleburgazspor 25

 

8- Babaeskispor 25

 

9- Bağcılarspor 23

 

10- Çerkezköyspor 23

 

11- İncirlispor 23

 

12- Suadiye Belediyespor 22

 

13- Kırklareli Sanayispor 10

 

14- İzmit Çenesuyu 9

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10